Migrer fra Plus-engroskanalen til B2B på Shopify

B2B på Shopify er en pakke med førstepartsfunksjoner som er integrert i Shopify-administrator, og som gir deg muligheten til å gjøre business-to-business (B2B)-salg direkte gjennom nettbutikken.

Med B2B på Shopify kan du bruke tilpasningsbare funksjoner på Shopify-plattformen, som temaer, API-er, Markets og Functions, for å støtte engrosvirksomheten. Du kan velge å drive enten en blandet butikk som godtar både B2B-bestillinger og bestillinger direkte til forbruker, eller en dedikert B2B-butikk.

For å finne ut mer om migrering til B2B på Shopify, og hvordan det fungerer i forhold til Plus-engroskanalen, kan du se sjekklisten for engroskanal til B2B på Shopify og vanlige spørsmål.

B2B på Shopify er i kontinuerlig utvikling, og nye funksjoner legges til regelmessig. Hvis du bruker funksjoner i Plus-engroskanalen som ikke støttes for øyeblikket i B2B for Shopify, kan du velge å vente med migreringen til funksjonene er tilgjengelige, eller du kan kontakte Shopify-brukerstøtte for mer informasjon. Finn ut mer om B2B på Shopify og kommende funksjoner.