Engrosinnstillinger

Du kan endre innstillingene for engrosbutikken på følgende sider i engroskanalen:

• Kunder
  • Prislister
  • Navigasjon
  • Sider
  • Utseende
  • Varsler
  • Preferanser

Prislister

Du kan gå gjennom og endre alle prislister fra siden Prislister.

Kunder

Du kan gå gjennom og redigere innstillinger for engroskunder fra Kunder-siden, inkludert:

• Minste bestillingsverdi en kunde må bruke hver gang de legger inn en bestilling. Dette beløpet overstyrer innstillingen for butikken som du angir på siden Innstillinger
  • Hvorvidt kunden kan gjennomføre en engrosbetaling i stedet for at bestillingen sendes til godkjenning

Du kan også slå opp kundens engrospriser fra kundesiden.

Du kan endre følgende innstillinger for engrosbutikken på siden Navigasjon:

• Vise filtre for produkttyper og leverandørfiltre
  • Bla gjennom produkter etter samling
  • Standard sorteringsmetode for nye produkter
  • Opprett en startside for en fremhevet samling

Sideinnstillinger

Du kan opprette topp- og bunntekstinnhold for engrosbutikken på siden Sider. Du kan for eksempel opprette nettsider som inneholder kontakt- og fraktinformasjon og retningslinjer. Når du har opprettet disse sidene, kan du gjøre dem tilgjengelige for kundene ved å legge dem i en navigasjonsmeny. Gå til siden Navigasjon for å legge til sidene i en meny.

Innstillinger for utseende

Du kan endre følgende innstillinger som påvirker utseendet i engrosbutikken på siden Utseende:

• Logoen som vises i toppteksten
  • Uthevingsfargen
  • Bakgrunnsbildet som vises på sidene for pålogging og tilbakestilling av passord

Varslingsinnstillinger

Du kan endre følgende innstillinger som påvirker varslinger som sendes til engroskunder på siden Varslinger:

• hvorvidt kundene får en bekreftelse når de sender et bestillingsutkast
  • hvorvidt kundene får et varsel når bestillingsutkastet oppdateres eller kanselleres

Innstillinger for preferanser

Du kan endre følgende innstillinger for engrosbutikken på siden Innstillinger i engroskanalen:

• E-postadressen engrosbestillingsvarsler og kundehenvendelser sendes til
  • Hvorvidt utsalgspriser vises som sammenligningspriser i engrosbutikken
  • Hvorvidt det er et minimumsbeløp for bestillinger som alle kunder må bruke i engrosbestillinger. Du kan også angi minimumsbeløp for bestillinger som overstyrer denne innstillingen for enkeltkunder. Et minimumsbeløp for bestillinger som er angitt for en engroskunde gjelder foran minimumsbeløpet for bestillinger som er angitt for butikken. Finn ut mer om å angi et minimumsbeløp for bestillinger for butikken
  • Hvorvidt kundene kan sende bestillingsutkast for produkter som er utsolgt (finn ut mer om bestilling av utsolgte produkter)
  • Hvorvidt kundene kan registrere seg for en engroskonto
  • Hvorvidt botutfordringer (reCaptcha) skal aktiveres når kundene logger på engrosbutikken
  • Teksten som skal brukes i engrosbutikkfronten for den ikke-redigerbare teksten kanalen kontrollerer (som menynavn, kundevarsler og kasse)

Avgiftsfritak

Du kan hindre at avgifter blir belastet kundene dine ved å endre avgiftsinnstillingene for kunder og produkter.

Hvis du setter opp en kunde som fritatt for avgifter, vil ikke avgiftene bli belastet for deres bestillinger i noen salgskanal.

Støttede språk

Fra siden Innstillinger kan du angi hvilket språk kundene ser i butikken og i e-postmeldinger om engros. Følgende språk støttes for øyeblikket:

• Brasiliansk portugisisk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Spansk
  • Polsk

Andre innstillinger

Andre innstillinger, slik som valuta, kontrolleres av innstillingene som du har spesifisert på Innstillinger-siden i Shopify-administratoren. Finn ut mer om disse grunnleggende oppsettsinnstillingene.

Relaterte koblinger