Selge på Handshake engrosmarkedsplass

Handshake er en gratis markedsplass for godkjente Shopify-forhandlere som selger engros. Du kan søke om å oppføre bedriften og engrosproduktene dine på Handshake slik at forhandlere kan bla gjennom og kjøpe produkter fra deg. Med Handshake kan du tilpasse utseendet på profilen din, legge til informasjon om bedriften, angi engrospriser, legge til en minste bestillingsverdi og behandle Handshake-bestillinger i Shopify-administrator. Handshake er bygget av Shopify.

Forhandlere oppdager profilen og produktene dine på Handshake-nettstedet. Registrerte forhandlere kan kontakte deg direkte for mer informasjon, og legge inn en bestilling fra bedriften din. Når du har mottatt en Handshake-bestilling kan du behandle den i Shopify-administrator.

Søk om Handshake

Handshake er kun tilgjengelig for bedrifter i USA som eier merkevaren sin og selger sine egne produkter. Det er ingen gebyrer for å ha en profil eller oppføre produktene dine på Handshake. For bestemte detaljer om Handshake-kravene kan du se Handshakes side med vanlige spørsmål.

For å søke om Handshake som leverandør må du fylle ut leverandørsøknadsskjemaet på Handshake.com. Handshake-teamet går gjennom søknaden din og sjekker butikken din innen 10–14 dager. Når butikken din er vurdert mottar du et varsel om hvorvidt søknaden din er godkjent eller ikke.

Installer Handshake

Handshake er en salgskanal utviklet av Shopify. Finn ut mer om salgskanaler.

Hvis leverandørsøknaden din blir godkjent mottar du en e-post med en unik kobling for å installere Handshake i Shopify-administrator. Klikk på Legg til Handshake-salgskanalen i e-posten for å installere Handshake-salgskanalen i Shopify-administrator. Hvis du ikke mottar svar på søknaden din innen 14 virkedager kan du kontakte Handshake-teamet på suppliers@handshake.com.

For å få tilgang til Handshake-salgskanalen må du angi følgende innstillinger i Shopify-administrator:

• Butikkvalutaen din må være angitt til USD.
  • Butikklokalisasjonen må være satt til USA.