Selge på Handshake

Handshake er en gratis katalog med godkjente Shopify-forhandlere som selger engros. Du kan søke om å oppføre bedriften og engrosproduktene dine i Handshake-katalogen slik at forhandlere kan bla gjennom dem. Du kan sette engrospriser, tilpasse utseendet på profilen din og legge til en beskrivelse av bedriften.

Produktside i Handshake-salgskanalen

Når en forhandler vil bestille produktene dine kan de bruke informasjonen du legger til i Handshake for å kontakte deg.

Når du og forhandleren er enige om vilkårene i bestillingen, kan du opprette et bestillingsutkast i Shopify-administrator for å sende dem en faktura og behandle betalingen deres.

Krav og hensyn

Handshake er kun tilgjengelig for bedrifter i USA som eier sin egen merkevare og selger sine egne produkter. Det er ingen gebyrer for å ha en profil eller oppføre produktene dine på Handshake. For spesifikke detaljer om kravene fra Handshake kan du se siden med vanlige spørsmål om Handshake.

Installer Handshake

For å installere Handshake i Shopify-butikken din må du fylle ut leverandørsøknadsskjemaet på handshake.com og vente på at det godkjennes av Handshake-teamet. Hvis søknadsskjemaet ditt blir godkjent mottar du automatisk en e-post med en unik kobling som lar deg installere Handshake-salgskanalen i Shopify-administrator.

Du må ha butikkens valuta satt til USD og lokalisasjonen din angitt som USA i de generelle innstillingene i Shopify-administrator for å kunne installere Handshake. Hvis du ikke har disse innstillingene vil det dukke opp en feilmelding i Handshake-salgskanalen.