Søke om å selge på Handshake

Handshake er en engrosmarkedsplass som for øyeblikket kun er tilgjengelig for bedrifter lokalisert i USA. For å selge på Handshake-markedsplassen må du oppfylle kravene som er satt av Handshake-teamet og sende inn et leverandørsøknadsskjema. For øyeblikket er det ingen gebyrer for å liste opp leverandørprofilen og produktene dine på Handshake-markedsplassen.

Krav for å selge på Handshake

Bedriften din må oppfylle følgende krav for å selge på Handshake-markedsplassen:

Søk om Handshake

For å søke om å selge på Handshake-markedsplassen må du sende inn et leverandørsøknadsskjema på Handshake.com. Handshake-teamet går gjennom søknaden og kontrollerer butikken din innen 10-14 virkedager. Når butikken din er vurdert mottar du en e-post om hvorvidt søknaden er godkjent eller ikke.

Installer Handshake

Hvis leverandørsøknaden godkjennes, mottar du en e-post med en unik kobling til å installere Handshake-salgskanalen i Shopify-administrator. Klikk på Legg til Handshake-salgskanalen i e-posten for å installere Handshake-salgskanalen i Shopify-administrator.

Du kan bruke Handshake-salgskanalen til å føre opp leverandørprofilen og engrosproduktene dine på Handshake-markedsplassen. For å bruke Handshake-salgskanalen må butikken din være lokalisert i USA og ha USD satt som standardvaluta. For å sette opp leverandørprofilen din på Handshake kan du se sjekklisten for oppsett av en leverandørprofil.

Hvis du ikke mottar et svar på søknaden din innen 14 virkedager, kan du kontakte Handshake-hjelpeteamet på help@handshake.com.