Markedsføre engrosvirksomheten din på Handshake

Når du har satt opp og publisert leverandørprofilen din på Handshakekan du begynne å markedsføre leverandørprofilen og engrosproduktene dine på Handshake til forhandlere.

Du kan begynne å dele en direkte URL-adresse til Handshake-leverandørprofilen din i sosiale medier eller i markedsføringskampanjer. Hvis du har en nettbutikk, kan du legge til en Kjøp engros-knapp på en hvilken som helst side i nettbutikken. Du kan også bruke maler for sosiale medier fra Handshake til å markedsføre og promotere engrosproduktene dine på Handshake.

Last ned malene for sosiale medier

Du kan laste ned Handshake-profilerte maler for sosiale medier, som du kan redigere og bruke i markedsføringskampanjer i kontoer i sosiale medier. Malene for sosiale medier er nedlastbare PNG-filer som du kan redigere med tredjepartsprogramvare for bilderedigering.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. I seksjonen Maler for sosiale medier klikker du på nedlasting, som omdirigerer deg til en delt Google Drive.
  3. Velg malformatet og gå til den tilhørende mappen. Hvis du for eksempel vil bruke malen i en Instagram- eller Facebook-historie, kan du gå til IG/FB-historieformat-mappen.
  4. Høyreklikk på malen du vil laste ned, og klikk på Last ned.
  5. Rediger malen på datamaskinen med tredjepartsprogramvare for bilderedigering, og last den opp til dine kontoer i sosiale medier.

Legg til en Shop Wholesale-knapp i nettbutikken

Du kan legge til en Shop Wholesale-knapp på en hvilken som helst side i nettbutikken. Denne knappen kan være nyttig å fortelle kundene dine om produktoppføringene dine for engros, og sende dem fra nettbutikken til leverandørprofilen din i Handshake. Hvis du har problemer med å sette opp Shop Wholesale-knappen, kan du kontakte Handshake-teamet på help@handshake.com.

Legg til en Shop Wholesale-knapp på en side

Legg til en Shop Wholesale-knapp på en side i butikken, som for eksempel Om oss-siden, eller en dedikert engrosside.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Sider.
  4. Klikk på siden du vil legge inn knappen på, og klikk så <> for å vise HTML-koden.
  5. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Klikk på Vis side for å vise Shop Wholesale-knappen i butikken.

Legg til en Shop Wholesale-knapp til et produkt eller en samling

Hvis du vil gi forhandlere informasjon om engrosmuligheter for et bestemt produkt, eller vise frem engrosalternativene dine i en samling, kan du legge til en Shop Wholesale-knapp til et produkt eller en samlingsside.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Klikk på Produkter > Alle produkter eller Produkter > Samlinger.
  4. Klikk på produktet eller samlingen du vil legge til knappen på, og klikk på <> for å vise HTML-koden,
  5. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Klikk på Vis eller Forhåndsvis for å vise Shop Wholesale-knappen på produktet eller samlingssiden.

Legg til en Shop Wholesale-knapp i butikkens overskrift.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  4. Klikk på Handlinger og klikk deretter på Rediger kode.
  5. Klikk på Seksjoner og klikk på header.liquid.
  6. Finn </header>, lim inn koden over denne og klikk så på Lagre.

Klikk på Forhåndsvis for å vise Shop Wholesale-knappen i butikkens overskrift.

Legg til en Shop Wholesale-knapp i butikkens bunntekst.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  4. Klikk på Handlinger og klikk deretter på Rediger kode.
  5. Klikk på Seksjoner og klikk på footer.liquid.
  6. Finn </footer>, og </div> over denne. Lim inn koden over </div>, og klikk så på Lagre.

Klikk på Forhåndsvis for å vise Shop Wholesale-knappen i butikkens bunntekst.