Promotere engrosvirksomheten din til detaljhandelskundene dine

Når du har konfigurert leverandørprofilen din på Handshake kan du promotere leverandørprofilen og engrosproduktene dine på Handshake til forhandlere.

Hvis du bruker Nettbutikk-salgskanalen, kan du legge til et bestillings-kontrollprogram eller -knapp som dirigerer kundene fra nettet til leverandørprofilen din på Handshake-markedsplassen. Du kan for eksempel opprette en ny side, som en dedikert engrosside for å vise dette innholdet, eller legge det til på den eksisterende siden din i nettbutikken.

Du kan også bruke malene for sosiale medier på Handshake til å promotere produktene dine i sosiale medier eller i markedsføringskampanjer.

Bestillings-kontrollprogrammet og -knappen

Gå gjennom følgende tabell for å finne ut mer om Handshakes bestillings-kontrollprogram og -knapp:

Oversikt over Handshake-bestillingskontrollprogram og -knapp
Kontrollprogram for bestillinger Bestillingsknapp
Beskrivelse Det er en dynamisk komponent som viser et Handshake-merket bilde med en Shop Wholesale-knapp. Denne knappen omdirigerer kundene til leverandørprofilen din på Handshake-markedsplassen. Det er en Shop Wholesale-knapp som henviser til leverandørprofilen din på Handshake-markedsplassen.
Installasjon Du kan legge til kontrollprogrammet på nettbutikkens side uten å redigere kode. For å legge til kontrollprogrammet et annet sted enn på en side, må du redigere butikkens kode manuelt. Du kan legge til knappen hvor som helst i nettbutikken, men du må redigere butikkens kode manuelt.
Fordeler Forhandlere som legger inn førstegangsbestillinger med bestillings-kontrollprogrammet eller knappen får gratis frakt og en rabatt på 50 USD når de bruker 200 USD eller mer.
Refusjon Når du oppfyller bestillingen, og hvis du bruker Shopify Payments, refunderer Handshake deg rabatten på 50 USD og opptil 75 USD av fraktavgiften.

Hvis du vil tilpasse bestillingskontrollprogrammet eller -knappen må du redigere koden. Hvis du ikke er komfortabel med koding kan du vurdere å leie inn en Shopify-ekspert. Finn ut mer om å leie inn Shopify-eksperter.

Opprett en dedikert engrosside i nettbutikken din

Oppretting av en engrosside i nettbutikken kan være en god måte å sende kundene til leverandørprofilen din på Handshake-markedsplassen. Du kan også promotere engrosproduktene dine ved å opprette en call-to-action-knapp med bestillingsknappen eller kontrollprogrammet, og legge til den nye engrossiden i en av butikkens menyer.

Trinn 1: Opprett siden

For å legge til en dedikert engrosside i butikken, kan du enten opprette en ny side eller redigere en eksisterende side. Bruk sidens Innhold-felt til å legge til tilleggsinformasjon om grossistvirksomheten din som bestillings-kontrollprogrammet eller knappen ikke inkluderer.

Trinn 2: Legg til bestillings-kontrollprogrammet eller -knappen på siden din

Hvis du vil sende kundene til leverandørprofilen i Handshake og gi førstegangskundene en rabatt på 50 USD og gratis frakt, legger du til bestillings-kontrollprogrammet.

Hvis du vil legge til en knapp som sender folk til Handshake-butikken din uten rabatt eller gratis frakt, legger du til bestillingsknappen.

Trinn 3: Legg til siden i butikkens navigasjon

Hvis du vil at kunder skal se engrossiden i en av butikkens menyer, for eksempel hovedmenyen eller bunntekstmenyen, kan du legge til siden i butikkens navigasjon.

Legg til bestillings-kontrollprogrammet i nettbutikken

Du kan legge til bestillings-kontrollprogrammet på en side i nettbutikken, som en dedikert engrosside, fra Handshake-salgskanalen. Du kan vise kontrollprogrammet på én side av gangen.

Hvis du vil legge til bestillings-kontrollprogrammet til et produkt eller en samlingsside, må du manuelt kopiere og lime inn kontrollprogrammets kode i nettbutikken.

Legg til bestillings-kontrollprogrammet på en side

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Handshake fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Vekst.

5. I seksjonen Bestillings-kontrollprogram klikker du på Legg til kontrollprogram.

6. I seksjonen Plassering av kontrollprogram velger du butikksiden der du vil vise bestillings-kontrollprogrammet.

7. I seksjonen Posisjon for kontrollprogram klikker du og drar knappen Dra i posisjon, og slipper den hvor som helst innenfor siden.

8. Klikk på Lagre.

Legg til bestillings-kontrollprogrammet til et produkt eller en samlingsside

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Handshake fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Vekst.

5. Klikk på Kopier kode i seksjonen Bestillings-kontrollprogram.

6. Naviger til produktet eller samlingen der du vil legge til kontrollprogrammet:

• For å velge et produkt klikker du på Produkter og klikker på produktet.
    • For å velge en samling, klikker du på Produkter > Samlinger, og klikker deretter på samlingen.
  7. I Beskrivelse-seksjonen klikker du på <>-knappen for å vise HTML-koden.

8. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Legg til bestillingsknappen i nettbutikken

Du kan legge til bestillingsknappen på en side, produkt eller samlingsside. Du må kopiere og lime inn knappens kode manuelt i nettbutikken. Du kan ha bestillingsknappen i flere sider samtidig.

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Handshake fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Vekst.

5. Klikk på Kopier kode i seksjonen Bestillingsknapp.

6. Naviger til siden, produktet eller samlingen der du vil legge til knappen:

• For å velge et produkt klikker du på Produkter og klikker på produktet.
    • For å velge en samling klikker du på Produkter > Samlinger, og klikker på samlingen.
    • For å velge en side, klikker du på Nettbutikk > Sider, og klikker deretter på siden.
  7. Klikk på <> for å vise HTML-koden.

8. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Last ned malene for sosiale medier

Du kan laste ned Handshake-profilerte maler for sosiale medier, som du kan redigere og bruke i markedsføringskampanjer i kontoer i sosiale medier. Malene for sosiale medier er nedlastbare PNG-filer som du kan redigere med tredjepartsprogramvare for bilderedigering.

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Handshake fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk Vekst.

5. I seksjonen Maler for sosiale medier klikker du på nedlasting, som omdirigerer deg til en delt Google Drive.

6. Velg malformatet og gå til den tilhørende mappen. Hvis du for eksempel vil bruke malen i en Instagram- eller Facebook-historie, kan du gå til IG/FB-historieformat-mappen.

7. Høyreklikk på malen du vil laste ned, og klikk på Last ned.

8. Rediger malen på datamaskinen med tredjepartsprogramvare for bilderedigering, og last den opp til dine kontoer i sosiale medier.