Markedsføring på Handshake

Når du har konfigurert og publisert profilen din på Handshake er du klar til å begynne å markedsføre engrosutvalget ditt til forhandlere.

Du kan legge til en Kjøp engros-knapp på en hvilken som helst side i nettbutikken for å fortelle forhandlere mer om produktene dine på Handshake. Finn ut mer om støtte av temaer eller kontakt Shopify-brukerstøtte dersom du har spørsmål om å legge til Kjøp engros-knappen.

Du kan også se Markedsføring og kampanjer for andre måter å markedsføre produktene dine på Handshake.

Legg til en Kjøp engros-knapp på en side

Legg til en Kjøp engros-knapp på en side i butikken, som for eksempel Om oss-siden, eller en dedikert engrosside.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Sider.
  4. Klikk på siden du vil legge inn knappen på, og klikk så <> for å vise HTML-koden.
  5. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Klikk på Vis side for å vise Kjøp engros-knappen i butikken.

Legg til en Kjøp engros-knapp til et produkt eller en samling

Hvis du vil gi forhandlere informasjon om engrosmuligheter for et bestemt produkt, eller vise frem engrosalternativene dine i en samling, kan du legge til en Kjøp engros-knapp til et produkt eller en samlingsside.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Klikk på Produkter > Alle produkter eller Produkter > Samlinger.
  4. Klikk på produktet eller samlingen du vil legge til knappen på, og klikk på <> for å vise HTML-koden,
  5. Lim inn koden der du ønsker at knappen skal vises, og klikk på Lagre.

Klikk på Vis eller Forhåndsvis for å vise Kjøp engros-knappen på produktet eller samlingssiden.

Legg til en Kjøp engros-knapp på butikkens hjemmeside

Hvis du vil gi alle besøkende til butikken informasjon om engrosproduktene dine på Handshake, kan du legge til en Kjøp engros-knapp på butikkens hjemmeside.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  4. Klikk på Handlinger og klikk deretter på Rediger kode.
  5. Klikk på Maler og klikk deretter på index.liquid.
  6. Finn {{ content_for_index }}, lim inn koden over denne, og klikk på Lagre.

Klikk på Forhåndsvis for å vise Kjøp engros-knappen i butikkfronten.

Legg til en Kjøp engros-knapp i butikkens overskrift.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  4. Klikk på Handlinger og klikk deretter på Rediger kode.
  5. Klikk på Seksjoner og klikk på header.liquid.
  6. Finn </header>, lim inn koden over denne og klikk så på Lagre.

Klikk på Forhåndsvis for å vise Kjøp engros-knappen i butikkens overskrift.

Legg til en Kjøp engros-knapp i butikkens bunntekst.

Steg:

1. Gå til Handshake > Markedsføring fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Kopier kode.
  3. Gå til Nettbutikk > Temaer.
  4. Klikk på Handlinger og klikk deretter på Rediger kode.
  5. Klikk på Seksjoner og klikk på footer.liquid.
  6. Finn </footer>, og </div> over denne. Lim inn koden over </div>, og klikk så på Lagre.

Klikk på Forhåndsvis for å vise Kjøp engros-knappen i butikkens bunntekst.