Sette opp fraktpriser med Handshake

For å behandle bestillinger gjennom Handshake, må du konfigurere fraktinnstillingene. Handshake-kassen bruker fraktinnstillingene som er valgt på Preferanser-siden i Handshake-salgskanalen. Du kan angi egendefinerte fraktpriser for Handshake-bestillinger, eller du kan bruke butikkens fraktpriser.

Bruk egendefinerte fraktpriser for Handshake-bestillinger

Hvis du bruker Shopify-butikken til både detaljhandel og engrossalg, kan det være at du ønsker å konfigurere egne fraktpriser for Handshake-bestillinger. Dette lar deg ha ulike fraktpriser for detaljhandelsbestillinger og for Handshake-bestillinger. Du kan enten konfigurere en fast fraktpris for Handshake-bestillinger, eller du kan legge til opptil tre betingelsesbaserte fraktpriser basert på bestillingsverdi.

Sett opp en fast fraktpris

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. Velg Angi egendefinerte priser for Handshake (anbefalt) i Frakt-seksjonen
  3. Angi verdien du ønsker å belaste for frakt i Fraktpris-feltet. Hvis du vil at fraktprisen skal være gratis, angir du verdien 0.
  4. Klikk på Lagre.

Sett opp betingede fraktpriser basert på bestillingsverdi

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. Velg Angi egendefinerte priser for Handshake (anbefalt) i Frakt-seksjonen
  3. Klikk på Legg til betingelsesbaserte priser.
  4. Angi opptil tre betingelser basert på bestillingsverdi og tilhørende fraktpriser.
  5. Klikk på Lagre.

Nedenfor er et eksempel på betingelsesbaserte fraktpriser for Handshake:

Eksempel på fraktpriser for kunder
Bestillingens prisintervall Fraktpris
0 USD – 500,00 USD 50 USD
500,01 USD – 1000,00 USD 100 USD
1000,01 USD – ingen grense 250 USD

Bruk butikkens fraktpriser for Handshake-bestillinger

Hvis du bruker Shopify-butikken mest til engrossalg, kan det være at du ønsker å bruke butikkens fraktpriser for Handshake-bestillinger. For å finne ut mer om fraktinnstillinger og hvordan du konfigurerer dem, kan du se Fraktprofiler.

Hvis du bruker butikkens fraktpriser, må du ha en fraktpris med en fraktsone som inkluderer USA. Hvis dette mangler, kan ikke en forhandler velge en fraktmetode i kassen, og kan ikke legge inn en bestilling fra bedriften din.