Tilpass leverandørprofilen din på Handshake

På Handshake-markedsplassen kan forhandlere besøke leverandørprofilen din på Handshake. Du kan tilpasse profilen din ved å legge til en logo, et overskriftsbilde og bedriftsdetaljer slik at forhandlere kan finne ut mer om merkevaren din og hvordan de kontakter deg. Leverandørprofilen din er synlig for alle forhandlere på Handshake.com.

Tilpass leverandørprofilen din på Handshake

Overskriftsbildet og logoen du laster opp blir automatisk beskjært fra midten av bildet. Du kan ikke justere plasseringen til bildet etter at det er lastet opp. Bruk følgende bildespesifikasjoner for å sette opp overskriftsbilde og logo.

Bildespesifikasjoner Handshake-overskriftsbilde og logo
Bildetype Mål Format Størrelse
Toppbilde 2048 x 512 px PNG eller JPG Mindre enn 20 MB
Logobilde 512 x 512 px PNG eller JPG Mindre enn 20 MB

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. Legg til et overskriftsbilde:

1. I Tilpass klikker du på Last opp bilde.
    2. Velg et bilde fra filene på datamaskinen din.
  3. Legg til en logo:

1. I Tilpass klikker du på Last opp logo.
    2. Velg et bilde fra filene på datamaskinen din.
  4. Klikk på Lagre.

Du kan forhåndsvise hvordan leverandørprofilen din på Handshake vil se ut for forhandlere i Tilpasning-seksjonen.

Legg til mer informasjon om merkevaren din

For å skille deg ut fra andre bedrifter kan du legge til tilleggsinformasjon om merkevaren din i Handshake-leverandørprofilen. I beskrivelsen kan du legge til informasjon om merkevarens visjon, formål og historie. Du kan også legge til kontodetaljer for Facebook og Instagram slik at forhandlere kan finne og følge deg i sosiale medier.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. Under Detaljer oppgir du merkevarenavn, beskrivelse og e-postadresse. E-postadressen din er kun synlig for registrerte forhandlere.
  3. Valgfritt: Legg til kontoopplysninger for Facebook og Instagram.