Angi innstillinger

Du kan angi en minste bestillingsverdi som en forhandler kan bestille fra bedriften din. Du må også inkludere informasjon om frakt- og returbetingelser. Disse innstillingene må være fylt ut for at du skal kunne publisere leverandørprofilen din på Handshake.

Sett en minste bestillingsverdi

Minste bestillingsverdi er den laveste bestillingsverdien du er villig til å godta fra en forhandler. Hvis du for eksempel ikke innfrir noen bestillinger under 200 USD, angir du 200 som din Minste bestillingsverdi.

Minste bestillingsverdi som du oppgir er synlig for forhandlere på leverandørprofilen din.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. I Minste bestillingsverdi-seksjonen angir du en minste bestillingsverdi og klikker på Lagre.

Angi fraktinnstillinger

I Preferanser kan du legge til mer informasjon om fraktalternativer, behandlingstider for bestillinger, retur- og angrerett, fraktgebyrer og annen viktig informasjon knyttet til frakt eller betingelser.

Hvis du har planer om å belaste frakt etter at du mottar en bestilling, må du sørge for at forhandlerne har fått informasjon om det og inkludere informasjon om retningslinjer for frakt i Frakt og returer-seksjonen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. I Frakt og returer-seksjonen legger du til informasjon om ordrebehandling og behandlingstider, returer og retningslinjer for refusjon.