Angi innstillinger

For å forberede lanseringen av Handshake-markedsplassen høsten 2020 må du angi noen preferanser på forhånd for kassen. Du må sette minsteverdien en forhandler kan bestille for fra bedriften din, samt informasjon om frakt og retningslinjer for returer. Retningslinjer for frakt og returer er ikke synlig for forhandlere for øyeblikket.

Sett en minste bestillingsverdi

Minste bestillingsverdi er den laveste bestillingsverdien du er villig til å godta fra en forhandler. Hvis du for eksempel ikke innfrir noen bestillinger under 200 dollar, angir du 200 som din Minste bestillingsverdi.

Minste bestillingsverdi som du oppgir er synlig for forhandlere på leverandørprofilen din.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. I Minste bestillingsverdi-seksjonen angir du en minste bestillingsverdi og klikker på Lagre.

Angi fraktinnstillinger

Du kan legge til mer informasjon om fraktalternativer, behandlingstid for bestillinger, vilkår for returer og refusjoner og all annen viktig informasjon knyttet til frakt eller retningslinjer.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Preferanser.
  2. I Frakt og returer-seksjonen legger du til informasjon om ordrebehandling og behandlingstider, returer og retningslinjer for refusjon.