Sjekkliste for oppsett av Handshake-leverandørprofil

Hvis bedriften din er berettiget til å selge på Handshake-markedsplassen kan du begynne å sette opp leverandørprofilen og engrosproduktene dine i Handshake. Du kan bruke denne sjekklisten til å sette opp leverandørprofilen din i Handshake.

Når du har fullført disse handlingene, kan du publisere Handshake-leverandørprofilen under Status i innstillingene for Handshake-profilen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. Under Status klikker du på Publiser profil og deretter op Publiser.

Når du har publisert profilen din, kan du klikke på Vis profil for å vise profilen fra forhandlerens perspektiv. Du kan når som helst avpublisere profilen ved å klikke på Avpubliser profil under Status i innstillingene for Handshake-profilen.