Domener

Et domene er URL-adressen eller nettstedsadressen som kundene går til for å finne nettbutikken din. Du administrerer domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administratoren din. Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillingene for engrosbutikken under Domener-seksjonen i Engroskanalen.

Domenet som vises når kundene besøker nettbutikken er det primære domenet. Som standard, når du registrerer deg for Shopify, bruker det primære domenet formatet your-store-name.myshopify.com Hvis du vil endre domenet kundene besøker for å komme til butikken din, kan du kjøpe et egendefinert domene fra Shopify eller fra en tredjeparts domeneregistrar. Når du har lagt til et egendefinert domene i Shopify, kan du angi det egendefinerte domenet som primært domene.

Hvis du har et Shopify-abonnement eller høyere, og du vil selge til kunder i flere land eller områder, kan du bruke internasjonale domener til å sette opp regionale domener for hvert land eller område der du har et målmarked.