Legge et domene til i Shopify

Når du kjøper et domene via Shopify, blir domenet ditt automatisk konfigurert til å fungere med det primære domenet ditt. Som standard har det primære domenet formatet examplestore.myshopify.com når du registrerer deg for Shopify. Hvis du vil endre domenet som vises til kunder mens de blar gjennom nettbutikken, kan du legge til en egendefinert URL-adresse, for eksempel www.example.com. Du kan legge til et egendefinert domene i Shopify på to måter:

• Hvis du ikke allerede eier et egendefinert domene, kan du kjøpe et domene gjennom Shopify. Når du kjøper et egendefinert domene gjennom Shopify, konfigureres domenet automatisk som butikkens primære domene.
  • Hvis du allerede eier et egendefinert domene fra en tredjepartsleverandør kan du bruke et domene du allerede eier. Du kan enten koble det egendefinerte domenet til nettbutikken, eller overføre administrasjon av domenet til Shopify.

Du kan legge til opptil ti domener eller underdomener i Shopify-butikken, i tillegg til .myshopify.com-URL-adressen. Hvis butikken din har Shopify Plus-abonnementet, kan du legge til opptil 1 000 domener eller underdomener. Når du legger til et egendefinert domene i Shopify, opprettes det automatisk et nytt SSL-sertifikat.