Gjør tredjepartsdomenet til din Shopify-URL-adresse

Når du har kjøpt et domene fra en tredjeparts domeneleverandør, som Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, må du koble domenet til Shopify-butikken. Når du kobler til et domene pekes URL-adressen til Shopify-butikken slik at kundene kan angi URL-adressen i nettleseren for å besøke nettbutikken.

Når du har koblet domenet til Shopify, bruker du fortsatt tredjepartsleverandøren av domener til å administrere domeneinnstillinger, betale for domenet og fornye det.

Hensyn ved bruk av et tredjepartsdomene for nettbutikken

Før du starter bør du gå gjennom følgende vurderinger:

• Uventet atferd kan oppstå hvis du bruker tredjepartsproxyer. Shopify er ikke ansvarlig for tap av informasjon.

• Shopify-brukerstøtte kan ikke logge på domenekontoen din hos tredjeparter for deg, selv om du gir uttrykkelig tillatelse. Hvis du trenger hjelp med domeneinnstillinger hos tredjeparter, må du kontakte kundestøtteteamet hos tredjepartsleverandøren.

• Hvis du ønsker brukerstøtte for domeneinnstillingene dine fra Shopify og administrere alle domeneinnstillingene dine direkte i Shopify-administrator, kan du overføre tredjepartsdomenet ditt til Shopify.

Velge riktig tilkoblingsprosedyre for tredjepartsdomenet

Prosedyren du følger for å koble tredjepartsdomenet til Shopify, avhenger av hvilken domeneleverandør du har kjøpt domenet fra. Se gjennom følgende alternativer for å avgjøre hvilken prosess du skal følge.