Koble tredjepartsdomenet til Shopify manuelt

Hvis du har kjøpt domenet fra en annen domeneleverandør enn Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, og du har deres krav, kan du koble domenet til Shopify manuelt.

Før du setter i gang

For å gjennomføre denne prosedyren trenger du følgende informasjon:

• påloggingsinformasjonen din for tredjepartsleverandøren for domener
  • kravene til domeneleverandøren
  • Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65
  • Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::
  • www-CNAME-oppføringen shops.myshopify.com.

Du kan bare ha én A-oppføring og én www-CNAME-oppføring tilknyttet domenet. Hvis domenet allerede har en A-oppføring eller www-CNAME-oppføring, må du endre disse oppføringene slik at de peker til Shopify. Du kan ha flere CNAME-oppføringer knyttet til domenet, men hver av dem må ha et unikt navn, som www eller shop.

Trinn 1: Endre DNS-oppføringene i kontoen din hos tredjepartsleverandøren av domener

1. Logg på kontoen din på domeneleverandørens nettsted.
  2. Finn DNS-innstillingene eller området for domeneadministrasjon.
  3. Endre følgende oppføringer:

1. Pek A-oppføringen til Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65.
    2. Om nødvendig kan du endre Vert-navnet til @-symbolet.
    3. Slett eventuelle andre A-oppføringer på domenet hvis det finnes.
    4. Pek AAAA-oppføringen til Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::.
    5. Om nødvendig kan du endre Vert-navnet til @-symbolet.
    6. Slett eventuelle andre AAAA-oppføringer på domenet hvis det finnes.
    7. Pek CNAME-oppføringen med navnet www til shops.myshopify.com.. Pass på at du inkluderer punktummet på slutten av domenenavnet.
  4. Lagre endringene.

Steg 2: Koble domenet ditt til Shopify

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.
  2. Klikk på Koble til eksisterende domene.
  3. Skriv inn domenet i feltet Domene, for eksempel johns-apparel.info, og klikk på Neste.
  4. Klikk på Koble til domene.

Det kan ta opptil 48 timer før domenet ditt er bekreftet. Når det er bekreftet, vil domenet være oppført i seksjonen Domene på siden Domener med statusen Tilkoblet.

Neste steg

Gjør følgende etter å ha koblet domenet til Shopify: