Kontakte tredjepartsleverandøren av domener for hjelp

Shopify-brukerstøtten kan ikke logge på domenekontoen hos tredjeparter for deg, selv om du gir uttrykkelig tillatelse til det. Hvis du trenger hjelp med å peke domenet til Shopify-butikken, må du kontakte kundestøtteteamet hos tredjepartsleverandøren. Det kan hende du må oppgi følgende informasjon:

• Du ønsker at A-oppføringen skal peke til Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65.
  • AAAA-oppføringen skal peke til Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::.
  • Du ønsker at CNAME-oppføringen skal peke til shops.myshopify.com.

På denne siden

Tredjeparts DNS-krav

Hvis du eier et domene fra en av følgende leverandører, klikker du på koblingen for å få spesifikke instruksjoner for tilkobling av domenet ditt: