Vertstjeneste for e-post

Vertstjenester for e-post tilbys ikke av Shopify. Hvis du har et Shopify-administrert domene, og du ønsker å sende en e-postmelding fra en e-postadresse på et egendefinert domene, må du bruke en tredjepartstjeneste for e-postverting.

Du kan bruke følgende tredjepartstjenester for e-postverting til å sende e-post fra videresendingsadressen:

• Zoho Mail tilbyr e-postkontoer for det tilpassede domenet ditt.
  • Google Workspace kobler til Gmail-plattformen med e-postadresser for det egendefinerte domenet ditt.

Koble til vertstjenester for e-post fra Zoho Mail eller Google Workspace til domenet ditt

Prosessen for å koble til en vertstjeneste for e-post varierer fra leverandør til leverandør, men består generelt av følgende trinn:

1. Bekrefte domenet hos vertstjenesten for e-post.
  2. Kopiere den unike TXT-koden eller metataggen.
  3. Legge til TXT-koden eller metataggen i Shopify-administrator.
  4. Bekrefte eller aktivere e-postadressen i kontoen hos vertstjenesten for e-post.

Hvis du vil ha mer informasjon om å koble e-postverting til det Shopify-administrerte domenet, kan du se hjelpedokumentasjonen fra tredjepartstjenesten for e-postverting:

Før du setter i gang

Før du kan koble e-posttjenesten til Shopify, må du bekrefte domenet og opprette en egendefinert e-postadresse hos e-postvertstjenesten, som Zoho Mail eller Google Workspace.

For å gjennomføre denne prosedyren trenger du følgende informasjon:

• påloggingsinformasjonen for kontoen din hos tredjepartstjenesten for e-postverting
  • TXT-koden eller metataggen som er oppgitt av vertstjenesten for e-post

Steg:

1. Logg på kontoen din på nettstedet til vertstjenesten for e-post.
  2. Følg instruksjonene fra vertstjenesten for e-post for å bekrefte domenet:

3. Avhengig av vertstjenesten for e-post, kopierer du TXT-koden eller metataggen.

4. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.

5. I Shopify-administrerte domener-seksjonen klikker du på navnet til domenet du vil tilbakestille.

6. Klikk Bytt til e-postverting i seksjonen Videresending av e-post.

7. Velg leverandøren din, og angi informasjonen som ble oppgitt til deg da du bekreftet domenet ved å gjøre en av følgende:

• Hvis du bruker Google Workspace angir du TXT-koden eller metataggen.
    • Hvis du bruker Zoho Mail angir du TXT-koden.
  8. Klikk på Lagre.

9. Gå tilbake til nettstedet til vertstjenesten for e-post, og følg deres instruksjoner for å fullføre konfigurasjonsprosessen.

Når du har koblet e-postvertstjenester til Shopify, kan du legge til CNAME-oppføringer for et tredjepartsdomene i Shopifys SPF- og DKIM-oppføringer for å bidra til å sikre at e-postmeldinger leveres til kundene.