Vertstjeneste for e-post

E-postverting er ikke tilgjengelig på Shopify. Hvis du har et Shopify-administrert domene, og du ønsker å sende en e-postmelding fra e-postadressen på det egendefinerte domenet, må du bruke en tredjepartstjeneste for e-postverting.

Følgende er eksempler på tredjeparts vertstjenester for e-post som du kan bruke til å sende e-post fra videresendingsadressen:

• Zoho Mail tilbyr e-postkontoer for det tilpassede domenet ditt.
  • Google Workspace kobler til Gmail-plattformen med e-postadresser for det egendefinerte domenet ditt.

Koble til vertstjenester for e-post fra Zoho Mail eller Google Workspace til domenet ditt

Før du kan koble e-posttjenesten til Shopify, må du bekrefte domenet og opprette en egendefinert e-postadresse hos e-postvertstjenesten, som Zoho Mail eller Google Workspace.

Steg:

1. I Shopify-administrerte domener-seksjonen klikker du på navnet til domenet du vil tilbakestille.

2. Klikk på Bruk ekstern vertstjeneste.

3. Velg leverandøren din, og angi informasjonen som ble oppgitt til deg da du bekreftet domenet ved å gjøre en av følgende:

- Hvis du bruker Google Workspace angir du TXT-koden eller metataggen. - Hvis du bruker Zoho Mail angir du Zoho-koden.

1. Klikk på Lagre.

Når du har koblet e-postverten din til Shopify, kan du legge til Shopifys SPF- og DKIM-oppføringer for å bidra til å sikre at e-postmeldingene dine leveres til kundene.