Stenging under ferier

Selv om Shopify ikke har en ferieinnstilling, er det to måter du midlertidig kan stenge butikken for offentligheten på, avhengig av hvor lenge du forventer å stanse salget.

Kortvarig løsning: passordbeskytte butikken

Hvis du vil midlertidig stoppe besøkende fra å nå butikken, kan du passordbeskytte nettbutikken. Passordbeskyttelse betyr at kunder uten passord ikke kan:

• Åpne siden
  • Vis produkter
  • Vise sider
  • Fullføre bestillinger

Når en kunde navigerer til nettstedet vil de se en passordside og en melding som forklarer hvorfor butikken er midlertidig stengt.

Finn ut hvordan du kan aktivere og tilpasse passordsiden i Passordbeskyttelse for nettbutikken.

Langtidsløsning: Pause and Build

Pause and Build-abonnementet ditt sørger for at butikken er på nett og tilgjengelig for kunder, men kassen deaktiveres. Du har tilgang til Shopify-administrator og kan redigere produkter eller nettbutikken, men kundene kan ikke kjøpe noe. Du kan sette butikken på pause på Abonnement-siden i Innstillinger-seksjonen i Shopify-administrator. Ved å sette butikken på pause reduseres abonnementsavgiften til 9 USD per måned.

Finn ut hvordan du setter butikken på pause under Sett butikken på pause eller deaktiver den.