Endre katalogsiden din

Alle Shopify-butikker har en side på nettadressen your-store.com/collections/all som lister opp alle de synlige produktene i butikken. Dette er butikkens katalogside. Som standard vises produkter på katalogsiden i alfabetisk rekkefølge. Du kan opprette en samling for å kontrollere rekkefølgen produktene dine vises i på denne siden.

Opprett en samling for å kontrollere katalogsiden

Du kan opprette en samling med referansen all som du kan bruke for å kontrollere rekkefølgen som produktene vises i på katalogsiden din.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Samlinger.

2. Klikk på Opprett samling.

3. Opprett samlingen:

4. Klikk på Lagre.

5. Nå som du har opprettet samlingen All, kan du sortere produktene innenfor den. Bla ned til Produkter-seksjonen og velg et alternativ fra rullegardinmenyen Sorter.

6. Hvis du vil endre tittel på All-samlingen, kan du redigere den nå som samlingen er opprettet. Det er imidlertid viktig at referansen til samlingen forblir satt til all. Du kan bekrefte dette ved å bla ned til Forhåndsvisning av søkemotoroppføring-seksjonen og klikke på Rediger nettstedets SEO.

Endringene du gjør i rekkefølgen på produktene dine i denne samlingen vil gjenspeiles på katalogsiden i nettbutikken.