Endre katalogsiden din

Alle Shopify-butikker har en side på nettadressen your-store.com/collections/all som lister opp alle de synlige produktene i butikken. Dette er butikkens katalogside. Som standard vises produkter på katalogsiden i alfabetisk rekkefølge. Du kan opprette en samling for å kontrollere rekkefølgen produktene dine vises i på denne siden.

Opprett en samling

Opprett en samling for å kontrollere katalogsiden din

Du kan opprette en samling med referansen all som du kan bruke for å kontrollere rekkefølgen som produktene vises i på katalogsiden din.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Samlinger.

2. Klikk på Opprett samling.

3. Opprett samlingen:

1. Gi samlingen din tittelen All.
    2. I Samlingstype-seksjonen klikker du på Automatisert.
    3. Angi produktbetingelsen Produktprisen er større enn 0 USD.
    4. Valgfritt: For å skjule produkter som er utsolgt, kan du også legge til betingelsen Lagerbeholdningen er større enn 0.
  4. Klikk på Lagre.

5. Nå som du har opprettet samlingen All, kan du sortere produktene innenfor den. Bla ned til Produkter-seksjonen og velg et alternativ fra rullegardinmenyen Sorter.

Hvis du velger Manuelt, kan du omorganisere produktene dine ved å bruke dra og slipp-håndtakene ⋮⋮.

6. Hvis du vil endre tittel på All-samlingen, kan du redigere den nå som samlingen er opprettet. Det er imidlertid viktig at referansen til samlingen forblir satt til all. Du kan bekrefte dette ved å bla ned til Forhåndsvisning av søkemotoroppføring-seksjonen og klikke på Rediger nettstedets SEO.

I URL-adresse og referanse-tekstboksen, skal du se en URL-adresse som slutter med /all:

Hvis nettadressen slutter med noe annet, må du endre den til /all og klikke på Lagre.

Endringene du gjør i rekkefølgen på produktene dine i denne samlingen vil gjenspeiles på katalogsiden i nettbutikken.