Supply

Supply er et rent tema som er enkelt å navigere i, som er perfekt for selgere med store lagerbeholdninger og flere samlinger. Funksjoner omfatter fremtredende navigasjon, flere samlinger på hjemmesiden, filtrering i sidefeltet og enkel integrering med Product Reviews-appen.

Eksempel på nettbutikk som bruker Supply

Supply er ideelt hvis du har

• mer enn 50 produkter
  • mer enn 5 samlinger
  • store menyer

Temaredaktør

Bruk temaredigering til å tilpasse temaet. Verktøyslinjen i temaredigereren er delt inn i Seksjoner og Temainnstillinger.

Verktøyslinjen i temaredigereren viser Seksjoner og Temainnstillinger.

Du kan bruke seksjoner til å modifisere innholdet og oppsettet til de ulike sidene i butikken din. Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse butikkens skrifttyper og farger, foreta endringer i koblinger til sosiale medier og kasseinnstillinger.

Seksjoner er egendefinerbare blokker med innhold fra ulike sider på nettbutikken din.

• Hjemmesideseksjoner inkluderer funksjoner som f.eks. en lysbildeserie eller en registreringsfunksjon for nyhetsbrevet, som du kan legge til, flytte eller fjerne. Du kan ha opptil 25 seksjoner på hjemmesiden.

• Hver type har sine egne seksjoner. For eksempel fastslår produktside-seksjonen oppsettet til hver produktside i nettbutikken din.

• Sideseksjoner hører alltid til i spesifikke steder i nettbutikken. Du kan tilpasse sideseksjonene, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema inkluderer faste seksjoner som f.eks. topp- og bunntekst, som vises på alle sidene i nettbutikken.

Du kan lese mer om Supply sine unike utvalg av seksjoner og hvordan du tilpasser dem slik at de passer til virksomeheten din.

Supply inkluderer følgende statiske deler:

• Overskrift
  • Bunntekst
  • Produktsider
  • Samlingsider
  • Samlingsliste-side
  • Artikkelsider

Dynamiske seksjoner

Du kan legge til, flytte og fjerne disse seksjonene for å tilpasse hjemmesidens oppsett. Hvert tema har et unikt sett med seksjoner du kan velge fra.

Supply inkluderer følgende dynamiske deler:

• Blogginnlegg
  • Samlingsliste
  • Fremhevet samling
  • Bilde med tekst
  • Lysbildefremvisning
  • Utvalgt produkt
  • Nyhetsbrev
  • Kart
  • Rik tekst
  • Video
  • Tilpasset innhold

Overskrift

Supply har noen unike innstillinger for overskriften i butikken din. Du kan velge en meny som vises i overskriften, laste opp en logo og vise en melding til kundene dine.

Slik tilpasser du overskriften:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Overskrift.

3. Velg en meny som skal vises, fra Meny-listen.

Med Supply kan du ha en logo i butikkoverskriften. Hvis du bruker en tilpasset logo, er det beste formatet en .png-fil med gjennomsiktig bakgrunn.

Supply ser best ut med en logo med bredde på 400 piksler. Du kan endre bredden til bildet ved å bruke Tilpasset logobredde-feltet. Ikke øk verdien over den opprinnelige bredden til logobildet. Hvis du gjør det, kan det forårsake forvrenging og tap av bildekvalitet.

Melding

Med Supply kan du skrive inn en melding på opptil 55 tegn i butikkens overskrift. Denne meldingen vises over søkefeltet:

Du kan for eksempel skrive inn en hilsen, annonsere et salg eller en ny samling eller fortelle kundene dine om en leveringsforsinkelse.

Slik legger du til en overskriftsmelding:

1. I Melding-området skriver du inn overskriftsmeldingen.

2. Du kan eventuelt gjøre noe av teksten fet eller kursiv.

3. Klikk på Lagre.

Bunntekst

I bunntekstseksjonen kan du redigere innholdet som vises nederst på hver side i butikken din. Du kan legge til følgende funksjoner i bunnteksten:

• ikoner for sosiale medier
  • betalingsikoner
  • en horisontal meny
  • en registrering for nyhetsbrev
  • egendefinert tekst
  • hurtigkoblinger

Bunntekstdelen av et nettsted som viser en meny med hurtigkoblinger, kontaktinformasjon, registrering for et nyhetsbrev, en horisontal meny, tekst om opphavsrett og betalingsikoner.

Slik tilpasser du bunntekstdeler:

1. Ved siden av Supplyklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Bunntekst.

4. Vis ikoner for sosiale medier i bunnteksten din ved å merke av for Vis ikoner for sosiale medier. Velg hvilke kontoer du vil koble til, fra Sosiale medier-temainnstillingene.

5. Legg til betalingsikoner, for eksempel Mastercard eller PayPal, i bunnteksten ved å merke av for Vis betalingsikoner.

6. Legg til en horisontal meny nederst i bunnteksten din, fra Juridisk meny-området. Klikk på Rediger meny for å redigere standardmenyen. Klikk på Endre og velg en eksisterende meny eller klikk på Opprett meny for å bytte til en annen meny.

7. Legg til opptil ni innholdsblokker for bunnteksten din i Innhold-området:

- Legg til en innholdsblokk ved å klikke på Legg til innhold. Velg blokktypen fra følgende alternativer: - Meny - Rik tekst - Registrering for nyhetsbrev

- Flytt en innholdsblokk ved å klikke på ⁞⁞-ikonet og dra blokken til et annet sted. - Fjern en innholdsblokk ved å klikke på blokken og deretter på Fjern innhold. - Tilpass en innholdsblokk ved å klikke på blokken og redigere innstillingene.

1. Klikk på Lagre.

Produktsider

I Produkter-seksjonen kan du legge til eller fjerne disse elementene:

• Bildezoom
  • En mengdevelger
  • Lagerinformasjon
  • Produktmerket eller leverandøren
  • Informasjon om besparelser
  • Relaterte produkter
  • En dynamisk knapp for å gå til kassen
  • Ikoner for deling på sosiale medier
  • Kundeomtale

Slik redigerer du innstillingene for produktsider:

1. Fra rullegardinmenyen i den øverste linjen velger du Produktsider.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Produkt.

4. For å la kunder zoome inn ved å holde musepekeren over produktbildet merker du av for Aktiver bildezoom.

5. Merk av for Vis mengdevelger for å vise en mengdevelger.

6. For å vise gjenværende lager når lagerbeholdningen er lav, merker du av for Vis lagerbeholdning når mindre enn 10 produkter er tilgjengelig. For at denne meldingen skal vises, må du aktivere sporing av lagerbeholdning for produktet.

7. For å vise en melding som indikerer når et utsolgt produkt blir tilgjengelig igjen, merker du av for Vis melding for innkommende overføring av lagerbeholdning når et produkt er utsolgt. Meldingen som vises, er «Er tilgjengelig etter (dato)». For at denne meldingen skal vises, må du opprette en overføring for produktet.

8. Merk av for Vis produktleverandør for å vise produktmerket eller leverandøren. Du må legge til en leverandør i produktet for å vise en merkevare eller leverandør.

9. Merk av for Vis spart beløp for å vise hvor mye kunden sparer. Det sparte beløpet er forskjellen mellom den vanlige prisen og prissammenligningen til produktet. Det sparte beløpet rundes ned til nærmeste dollar. Hvis for eksempel prisforskjellen er 25,51 USD, er det sparte beløpet «25 USD». Du må legge til en prissammenligning for produktet for at det sparte beløpet skal vises.

10. Merk av for Vis prissammenligning for å vise prissammenligning.

11. Merk av for Vis relaterte produkter for å vise et utvalg av relaterte produkter nederst på siden. Samlingen som produktet tilhører, fastslår hvilke relaterte produkter som vises. For at relaterte produkter skal vises, må du opprette en samling for produktet eller legge det til i en eksisterende samling. Hvis produktet ikke er en del av en samling, vises ingen relaterte produkter.

12. For å vise en dynamisk knapp for å gå til kassen merker du av for Vis dynamisk knapp for å gå til kassen.

13. Merk av for Aktiver produktdeling for å vise ikoner for deling på sosiale medier.

14. Merk av for Aktiver produktomtaler for å vise kundeomtaler om produktet. Du må installere gratisappen Shopify Product Reviews og motta omtaler om produktet ditt for at omtaler skal vises.

15. For å angi størrelsen til variantvelgeren, Legg i handlekurv-knappen og den dynamiske knappen for å gå til kassen velger du en størrelse fra Størrelse på variantvelger og knapper-rullegardinmenyen.

16. Klikk på Lagre.

Samlingsider

Med Supply kan du spesifisere hvordan samlinger sorteres i menyen i sidefeltet på samlingersiden. Du kan velge å sortere etter produkttagger eller filtergrupper.

1. Åpne en samlingside i forhåndsvisningen av butikken din i redigeringsprogrammet for tema.

2. Klikk på Deler-fanen.

3. Klikk på Samling.

4. Fra Produkter per rad-rullegardinlisten velger du hvor mange produkter du vil vise i hver rad.

5. Fra Rader per side-rullegardinlisten velger du hvor mange rader du vil vise.

6. Under Produktfiltre i sidefelt velger du hvorvidt du vil sortere samlinger etter produkttagger eller filtergrupper.

7. Merk av for Vis prissammenligning for å vise en sammenligningspris når et produkt i samlingen er nedsatt fra den opprinnelige prisen, eller for å sammenligne med prisene til konkurrenter.

8. Merk av for Vis spart beløp for å vise hvor mye penger kunder sparer når et produkt er nedsatt.

9. Merk av for Aktiver produktomtaler for å tillate produktomtaler på samlingsidene dine.

1. Klikk på Lagre.

Fremhevede samlinger

Bruk seksjonen utvalgte samlinger for å velge opptil 6 produktsamlinger som skal fremheves på hjemmesiden din. Når en kunde klikker på en utvalgt samling på hjemmesiden, vises samlingens utvalgte produkt. Hvis du ikke har et utvalgt produkt, vises det første produktbildet i samlingen.

Slik legger du til fremhevede samlinger på hjemmesiden din:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Fremhevede samlinger.

3. I Innhold-området klikker du på Samling.

4. Fra Samling-rullegardinlisten velger du samlingen du vil vise.

5. Fortsett å legge til samlinger til du har valgt alle samlingene du vil vise.

6. Klikk på Lagre.

Lysbildefremvisning

Med Lysbildefremvisning-delen kan du laste opp bilder du vil bruke i lysbildefremvisningen. Du kan velge hvorvidt bildene i lybildefremvisningen roterer automatisk, og du kan angi hyppigheten for bilderotering i sekunder.

Med Supply kan du velge opptil 6 lysbilder for hjemmesiden. Du kan legge til en kobling til en nettadresse til hvert lysbilde, slik at kundene kan klikke for å åpne en side i butikken din.

Hvert lysbilde bør ha en bredde på 1000 piksler og høyde på 500 piksler. Hvis du bruker lysbilder med forskjellige høyder, kan det se ut som om bildene hopper eller er delte mellom lysbildeoverganger.

Slik tilpasser du lysbildefremvisningen:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Lysbildefremvisning.

3. I Innstillinger-området merker du av for Roter lysbilder automatisk hvis du vil at lysbildene skal rotere automatisk.

4. Fra Overgangstid-rullegardinlisten velger du en rotasjonshyppighet i sekunder.

Slik legger du til et lysbilde:

1. I Innhold-området klikker du på Bilde.

2. I Bilder-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren. - For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Gjør en av følgende handlinger hvis du vil legge til en kobling i lysbildet:

- Hvis du vil koble teksten på lysbildet til en side i butikken, kan du klikke på Nettadresse for kobling-feltet og velge en side. - Hvis du vil koble teksten på lysbildet til et nettsted, limer du inn nettadressen til nettsted i Lysbildekobling-feltet.

1. Klikk på Lagre.

Nyhetsbrev

Du kan legge til registrering for nyhetsbrev på hjemmesiden. På den måten kan du samle inn kunders e-postadresser for markedsføringskampaner via e-post. Du kan lese mer om e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Nyhetsbrev-seksjonen på et nettsted. Dette er et felt der kunder kan oppgi en e-postadresse og en knapp merket «Abonner».

Slik legger du til registrering for nyhetsbrev på hjemmesiden:

1. Ved siden av Supplyklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til seksjon > Nyhetsbrev.

4. Skriv inn en overskrift for registrering for nyhetsbrevet ditt i Overskrift-feltet. Standardoverskriften er «Abonner på nyhetsbrevet vårt».

5. Skriv inn en underoverskrift for registrering for nyhetsbrevet ditt i Undertekst-feltet. Standardteksten er «Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din.»

6. Klikk på Lagre.

Video

Du kan legge til en video fra YouTube eller Vimeo på startsiden din. Videoer kan engasjere kunder og skape interesse for forretningen din.

Slik legger du til en video på hjemmesiden din:

1. Ved siden av Supplyklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til seksjon > Video.

4. Skriv inn en overskrift for videoen din i Overskrift-feltet.

5. Skriv inn delingskoblingen for videoen i Videokobling-feltet.

En delingskobling for YouTube ser slik ut: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan finne ut hvordan du kopierer delingskoblingen for en YouTube-video i denne YouTube-hjelpeartikkelen.

En delingskobling for Vimeo ser slik ut: https://vimeo.com/281332510. Du kan finne ut hvordan du kopierer delingskoblingen for en Vimeo-video i denne Vimeo-hjelpeartikkelen.

6. Klikk på Lagre.

Tilpasset innhold

I Tilpasset innhold-seksjonen kan du bruke HTML-kode til å lage tilpasset innhold til hjemmesiden din. Du kan for eksempel bruke HTML til å formatere tekstblokker, opprette tabeller eller legge inn innhold fra et eksternt nettsted.

Slik legger du til tilpasset innhold i på hjemmesiden:

1. Ved siden av Supplyklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til del.

4. I området Avansert oppsett klikker du på Egendefinert innhold > Legg til.

5. Klikk på Egendefinert innhold og angi HTML-koden du vil legge til hjemmesiden.

6. Klikk på Lagre.

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Supply inkluderer følgende temainnstillinger:

• Farger
  • Typografi
  • Favicon
  • Handlekurv
  • Sosiale medier
  • Prisformat
  • Utsjekking

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av Supply klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Farger.

4. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren:

Fargevelgeren i redigeringsprogrammet for temaer.

- Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. - Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt

Du kan sette fargen til gjennomsiktig ved å klikke på Ingen.

1. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av Supply klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren:

«Endre»- knappen på skrifttypevelgeren

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg:

Et utvalg av skrifttykkelser som er tilgjengelige fra skrifttypevelgeren

8. Klikk på Lagre.

Favicon

Med Supply kan du legge til et favicon for butikken din. Et favicon (favorittikon) er et lite ikon som representerer nettstedet ditt og gir en snarvei til det når ikonet vises, for eksempel:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker.

Bruk av et favicon bidrar til å bygge merkevaren til butikken din og gir nettstedet et bedre utseende. Den anbefalte størrelsen på favicon i Supply er 16 x 16 piksler.

Slik legger du til et favicon:

1. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

2. Klikk på Favicon.

3. I Favicon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Klikk på Lagre.

Handlekurv

Med Supply kan du tilpasse handlekurvsiden slik at den inkluderer bestillingsmerknader, og velge fra fire stiler for handlekurvsiden.

Slik åpner du handlekurvinnstillingene:

1. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

2. Klikk på Handlekurv.

Aktiver bestillingsmerknader

Med Supply kan du oppgi et felt på handlekurvsiden der kunder kan legge igjen bestillingsmerknader. Disse kan brukes til gavemeldinger, spesielle forespørsler og leveringsinstruksjoner.

Handlekurvtype

Supply har fire handlekurvtyper:

• Med Skuff-handlekurvtypen trekkes handlekurven ned fra toppen av siden. Når handlekurven lukkes, trekkes handlekurvteksten opp:
  • Flipp-handlekurvtypen er som Skuff-handlekurvtypen, bortsett fra at flippeanimasjonen vises når handlekurven åpnes og lukkes:
  • Panel-handlekurvtypen er et popup-vindu som vises over sideinnholdet. Popup-vinduet kan lukkes ved å trykk på X-en eller klikke utenfor popup-vinduet.
  • Side-handlekurvtypen er en side i nettbutikken. Kunder åpner handlekurvsiden ved å klikke på handlekurvkoblingen i overskriften eller legge en vare til i handlekurven.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

Slik tilpasser du innstillingene dine for sosiale medier:

1. Ved siden av Supplyklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. For å laste opp et bilde for deling på sosiale medier, klikker du på Velg bilde eller Utforsk gratisbilder i Bilde for deling på sosiale medier-området.

5. I Kontoer-området skriver du inn koblingene til kontoene i de oppgitte feltene for å legge til koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Oppgi fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

6. For å legge til knapper for deling på sosiale medier i produktene og blogginnleggene dine merker du av noen eller alle avmerkingsboksene i Deling-området.

Du kan legge til disse knappene for deling:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. Fra Knappestil-menyen velger du en stil for å endre stilen til delingsknappene.

2. Klikk på Lagre.

Prisformat

Med Supply kan du velge hvordan produktpriser vises i butikken din.

Slik angir du innstillinger for prisformat i Supply:

1. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

2. Klikk på Prisformat.

3. Hvis du selger i en valuta som bruker cent, merker du av for Vis cent som hevet skrift for å vise prisen i hevet skrift:

Utsjekking

I denne delen kan du tilpasse kassen til butikken din. Klikk her for å få mer informasjon om butikkens betalingsside.

Bildetips

Beste typer produktbilder for Supply

Bilder med høyere oppløsning ser mer polert og profesjonelt ut i Supply, så bildene bør ha en oppløsning på minst 1024 x 1024. Bilder blir automatisk skalert ned når det er nødvendig.

Bilder med høyere oppløsning er spesielt viktig hvis du merker av for Aktiver bildezoom. Du kan aktivere dette ved å åpne en produktside i forhåndsvisningen i redigeringsprogrammet for temaer og klikke på Produkt i Deler-fanen.

Det optimale bredde-til-høyde-forholdet for produktbildene er et kvadrat.

Gjør overskriften mindre

Du kan gjøre toppdelen av siden din større på et par forskjellige måter.

Hvis logoen din er for stor, kan du redusere størrelsen ved å justere maksimalbredden i temainnstillingene. Å redusere bredden på logoen reduserer også høyden, siden Shopify skalerer logoen ned og samtidig beholder størrelsesforholdet. Bruk redigeringsprogrammet for temaer til å justere verdien for tilpasset logobredde i overskrift-delen. Standard pikselverdi er 305. Bruk en mindre pikselverdi for å redusere størrelsen på logoen din. Da reduseres også overskriftens høyde.

Logoen din kan også inneholde usynlige eller hvite piksler som legges til i det hvite mellomrommet over og under den. Du kan bruke et program som Photoshop til å fjerne disse pikslene fra logobildet. Etter at logoen er beskjært, laster du den opp igjen med redigeringsprogrammet for temaer. Beskjæring av det hvite mellomrommet i logobildet kan redusere høyden til overskriften betydelig.

Gjør lysbildefremvisningen mindre

Bruk liggende bilder, som er bilder som har større bredde enn høyde.

Selv om redigeringsprogrammet for temaer viser at du laster opp bilder som er 1000 piksler brede og 500 piksler høye, kan du bruke mindre bilder. En bredde på 1000 piksler anbefales for å unngå at lysbildene får mellomrom på venstre og høyre på større skjermer. Bilder som har en mindre bredde, er sentrert i lysbildefremvisningen:

Du kan bruke disse tipsene til å forbedre navigasjon i butikken når du bruker Supply.

Legg til en rullegardinmeny

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden din for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen.

Beste praksis for hovedmeny

Hvis det er for mange elementer i hovedmenyen til at de får plass på én linje, vil de siste koblingene som ikke passer bli lagt til i en «Mer»-rullegardinmeny.

Dette kontrolleres ikke bare av antallet koblinger i hovedmenyen, selv om det hjelper å begrense dette tallet til fem eller seks. For å få med flere koblinger kan du:

• Gjør navigasjonskoblingene dine mindre ved å redusere skriftstørrelsen i hovedmenyen i TypografiTemainnstillinger-fanen.
  • Bruk færre tegn for hver kobling. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ», «Kontakt oss» til «Kontakt», «Katalog» til «Liste» og og alle forekomster av «og» til «&».

Hvis du har for mange elementer i navigasjonen, kan det bli vanskelig å bruke nettstedet ditt. Med for mange menyelementer kan kundene dine gå glipp av viktige elementer. Prøv å begrense navigasjonen til fem eller seks elementer. Bruk rullegardinmenyer hvis du vil gi tilgang til mer enn seks sider.

En vanlig feil er å legge til koblinger til alle samlingene fra hovedmenyen. I stedet kan du prøve å liste opp samlingene i en rullegardinmeny under en «Butikk»- eller «Katalog»-kobling. Du bør også dele samlingene inn i grupper og gi hver gruppe en rullegardinmeny. Eventuelt kan du bruke produkttagger til å opprette underkategorier av produkter.

Fjern sidefeltet

For å fjerne sidefeltet fra butikken må du legge til litt kode i to av temafilene dine.

1. I Deler-katalogen klikker du på collection-template.liquid.

2. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

2. I Deler-katalogen klikker du på collection-list-template.liquid.

3. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

Produkttips

Følgende tips hjelper deg med å vise frem produktene dine ved hjelp av Supply.

Bruk avansert gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du aktivere undergrupper for å hjelpe kunder med å sortere produktene dine:

1. Definer gruppene dine. I bildet ovenfor er gruppene Brand, Focal Length og Resolution.

2. Eksporter alle produktene dine til en .csv-fil.

3. Foranstill alle eksisterende tagger med navnet til gruppen du vil at de skal være i, med formatet Group_Tag Name. I dette eksemplet er noen av taggene Brand_Canon, Focal Length_18 - 55mm og Resolution_12 MP. Den venstre siden av understreken er gruppenavnet, og den høyre siden er taggen for produktet. Mellomrom kan legges til på begge sider av understreken.

4. Lagre .csv.-filen og importer produktene tilbake til butikken. Pass på at du merker av eventuelle gjeldende produkter som har samme referanse når du laster opp filen for å hindre at det blir opprettet dupliserte produkter.

5. Åpne en samlingside i forhåndsvisningen for redigeringsprogrammet for temaer. I Deler-fanen klikker du på Samling og merker av for Etter gruppe-alternativet.

Endre rekkefølge på filtergrupper og tagger

Grupper settes opp alfabetisk, i likhet med taggene inni gruppene. En Shopify-ekspert kan hjelpe deg med å tilpasse rekkefølgen.

Tips for prissetting

Det følgende tipset hjelper når du setter priser med Supply.

Deaktiver avrunding av salgsbeløp

1. På venstre side – under Aktiva – klikker du på timber.scss.liquid-koblingen for å åpne stilarket for temaet ditt i det nettbaserte redigeringsprogrammet for koder.

2. Nederst i filen legger du til dette:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikk på Lagre.

Handlekurvtips

Det følgende tipset sikrer at butikkens handlekurv fungerer som den skal når du har lagt til JavaScript i Supply.

Endre handlekurvtypen, slik at avansert JavaScript fungerer

I Supply vil eventuelle JavaScript du legger til cart.liquid ikke bli utført i skuffen eller i modale handlekurver. Det utføres kun hvis du legger /cart til butikkens nettadresse. For eksempel http://your.store.url/cart.

Du må sette handlekurvtypen til «side» hvis du vil legge til noen av disse funksjonene i handlekurvsiden:

• en kalkulator for fraktpris
  • flere valutaer
  • gaveinnpakking
  • bekreftelse av handlekurvegenskaper
  • en datovelger
  • en «jeg samtykker»-avmerkingsboks

Slik endrer du handlekurvtype til «side»:

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Handlekurv.

3. Fra Handlekurvtype-rullegardinlisten velger du Side.