Domener

Et domene er URL-adressen eller nettstedsadressen som kundene går til for å finne nettbutikken din. Du administrerer domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administratoren din. Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillingene for engrosbutikken under Domener-seksjonen i Engroskanalen.

Det primære domenet er domenet som vises når kunder besøker nettbutikken. Hvis du har Shopify-abonnementet eller høyere og bruker internasjonale domener, kan det være at et annet domene vises avhengig av hvor kundene dine befinner seg og hvordan du har satt opp internasjonale domener.

Som standard er myshopify-domenet det primære domenet. Myshopify-domener bruker formatet your-store-name.myshopify.com. Du bruker myshopify-domenet til å logge på butikken og identifisere kontoen din når du kontakter Shopify-brukerstøtte.

Du kan ikke endre myshopify-domenet ditt, men du kan kjøpe et egendefinert domene eller bruke et egendefinert domene som du allerede eier.