Domener

Et domene er URL-adressen eller nettstedsadressen som kundene går til for å finne nettbutikken din. Du administrerer domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administratoren din. Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillingene for engrosbutikken under Domener-seksjonen i Engroskanalen.

Domenet som vises når kunder besøker nettbutikken er det primære domenet ditt. Som standard, når du registrerer deg for Shopify, har det primære domenet formatet your-store-name.myshopify.com. Hvis du vil endre domenet som kunder bruker til å besøke butikken, kan du kjøpe et egendefinert domenenavn fra Shopify eller fra en tredjeparts domeneregistrator. Etter at du har lagt til et egendefinert domene for Shopify, kan du angi det egendefinerte domenet som det primære domenet.

Hvis du har et Shopify-abonnement eller høyere, og du vil selge til kunder i flere land eller områder, kan du bruke internasjonale domener til å sette opp regionale domener for hvert land eller område der du har et målmarked.