Administrere domeneinnstillingene dine i Shopify

Når du har lagt til et domene i Shopify administrerer du domeneinnstillingene for nettbutikken fra Shopify-administrator. Du kan velge hvilket domene som vises for kundene når de blar gjennom nettbutikken, og omdirigere andre domener til dette domenet.

Hvis du har et Shopify-administrert domene, kan du også gjøre følgende fra Shopify-administrator:

• konfigurere automatisk fornyelse av domenet
  • legge til subdomener
  • redigere DNS-innstillinger

Du kan administrere domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administrator. Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillinger for engrosbutikken ved å gå til Salgskanaler > Engros > Innstillinger > Domene for engrosbutikk.

Du kan administrere internasjonale domener ved å gå til Innstillinger > Markets. Finn ut mer om bruk av internasjonale domener med Markets.

I denne delen