SSL utilgjengelig feil

Når du legger til et egendefinert domene opprettes et nytt SSL-sertifikat automatisk. Denne prosessen kan ta opptil 48 timer. I løpet av den tiden kan en SSL-utilgjengelig-feil vises i Shopify-administrator. En av følgende sikkerhetsfeil kan også vises i nettleseren din når du besøker nettbutikken:

• Tilkoblingen din er ikke privat – Google Chrome
  • Tilkoblingen din er ikke sikker – Mozilla Firefox
  • Det er et problem med sikker tilkobling til dette nettstedet – Microsoft Edge.

Hvis nettbutikken fortsatt viser en sikkerhetsfeil etter mer enn 48 timer, kan du prøve feilsøkingstrinnene nedenfor.

Feilsøking

For å løse sikkerhetsfeilen må du kontrollere at innstillingene for domeneoppføringen er riktig konfigurert. De vanligste problemene med domenekonfigurasjoner er følgende:

Hvis du gjør endringer i innstillingene for domeneoppføringen for å sikre at de er riktig konfigurert, kan det ta opptil 48 timer før disse endringene trer i kraft. Hvis du fortsatt ser sikkerhetsfeilmeldingen etter 48 timer må du ta kontakt med Shopify-brukerstøtte.