Angi innstillinger for nettbutikken

Du kan redigere tittelen og metabeskrivelsen av nettbutikken, legge til sporingskoder eller aktivere en passordside eller kassebeskyttelse på Innstillinger-siden.

Rediger tittelen og metabeskrivelsen

Du kan angi sidetittel og metabeskrivelse for nettbutikkens hjemmeside. Disse vil vises i resultatene fra søkemotorer. Bruk beskrivende tekst og nøkkelord til å forbedre nettbutikkens rangering på søkemotorer. Finn ut mer om optimalisering av søkemotorer.

Steg:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Angi en tittel og metabeskrivelse for butikken etter beste praksis for SEO.

3. Klikk på Lagre.

Legg til sporingsinformasjon for Google Analytics

Med Google Analytics kan du spore besøkende til butikken. På Innstillinger-siden kan du legge til Google-kontoinformasjonen din slik at nettbutikken vil holde oversikt over de relevante opplysningene. Du kan ikke bruke dette feltet til å legge til en annen kode.

Finn ut mer om å sette opp Google Analytics.

Aktiver eller deaktiver passordsiden

Du kan begrense kundetilgang til nettbutikken ved å aktivere passordsiden. Passordsiden er en målside som legger til passordbeskyttelse på nettbutikken. Du kan opprette et passord og bare gi det til kunder som du vil at skal få tilgang til butikken.

Finn ut om å aktivere, deaktivere og tilpasse passordsiden under Passordbeskyttelse for nettbutikken.

Aktiver eller deaktiver reCAPTCHA v3 for kontaktskjemaer

Googles reCAPTCHA v3 brukes på kontaktskjemaer og bloggkommentarer i nettbutikken for å minske innkommende søppelpost for forhandlere. Dette er et lag som ligger på toppen av den gjeldende Captcha-en som analyserer adferden til den besøkende på nettsiden for å blokkere søppelpost fra boter og redusere friksjonen for ekte brukere ved å fjerne captcha-utfordringer. Denne funksjonen er aktivert som standard i alle Shopify-butikker.

Når reCAPTCHA v3 er aktivert, er reCAPTCHA-logoen synlig i nederste høyre hjørne på butikkens kontaktsider.

reCAPTCHA-logo

I Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Preferanser og fjerner krysset i boksen merket Aktiver Google reCAPTCHA på kontaktsider i butikkfronten.

Hvis du vil aktivere reCAPTCHA v3 senere kan du gå tilbake til Nettbutikk > Preferanser og krysse av i boksen på nytt.

For å finne ut mer om å redigere reCAPTCHA v3 i temaer kan du besøke Shopify.dev.

Aktiver reCAPTCHA for beskyttelse i kassen