Sett opp nettbutikken

Etter du har satt opp Shopify, er meste parten av jobben gjort.

• Nettbutikken vil automatisk bruke Shopify-innstillingene til utsjekking og bestillingsoppfylling.
  • Produktene dine vises automatisk i nettbutikken.
  • Nettbutikken tildeles automatisk en unik myshopify-nettstedsadresse. Denne ser ut som your-store-name.myshopify.com, og er basert på butikknavnet du skrev inn da du registrerte deg.

Det er et par trinn du bør følge før lansering for å gjøre nettbutikken klar til kundene.

Redigere temastandardene

Nettbutikken bruker et standardtema, Debut, til å legge ut innhold. Du kan velge et annet tema, men du vil uansette måtte redigere temaets standardseksjoner med temaredigering:

Shopify – rediger temastandarder

Du kan også endre Generelle innstillinger for temaet for å tilpasse farger og skrifttyper til forretningen din.

Kobling til butikkforsikringer

Du bør publisere koblinger for butikkenes retningslinjer fra nettbutikkens navigasjon, slik at kundene dine vet hva de kan forvente seg av sluttføringer for bestillinger og returer.

Tilpass og lanser nettbutikken

Lanser nettbutikken og åpne for salg ved å fjerne passordet. Du kan fortsette med å tilpasse nettbutikken, men det er lurt å begynne å selge så snart som mulig. Hvis du lanserer nettbutikken, kan du begynne å markedsføre for produktene og jobbe med å øke trafikken til butikken. Deretter kan du bruke rapporter og analyser til å se hvordan kunder samhandler med nettbutikken og gjøre forbedringer basert på denne informasjonen.

Det er et par ting du kan gjøre for å tilpasse nettbutikken:

Oppgradering fra Shopify Lite

Nettbutikkens salgskanal blir automatisk lagt til Shopify administrator i Salgskanaler-listen, med mindre du har et Shopify Lite-abonnement. Hvis du oppgraderer Shopify-abonnementet fra Shopify Lite, kan du legge til Nettbutikkens salgskanal.

Steg:

1. Gå til Shopify-administrator, og trykk på +-knappen ved siden av overskriften Salgskanaler.
  2. Innenfor listen av tilgjengelige kanaler klikker du på Finn ut mer ved siden av Nettbutikken.
  3. Trykk på Legg til kanal.