Stenging under ferier

Selv om Shopify ikke har en ferieinnstilling, er det to måter du kan bruke for å midlertidig stenge butikken for allmennheten.

Midlertidig løsning: passordbeskytt butikken

Hvis du vil midlertidig stoppe besøkende fra å nå butikken, kan du passordbeskytte nettbutikken. Passordbeskyttelse betyr at kunder uten passord ikke kan:

• Åpne siden
  • Vis produkter
  • Fullføre bestillinger.

Når en kunde navigerer til nettstedet vil de se en passordside og en melding som forklarer hvorfor butikken er midlertidig stengt:

Passordsiden

Finn ut hvordan du kan aktivere og tilpasse passordsiden i Passordbeskyttelse for nettbutikken.

Langtidsløsning: sett butikken på pause

Ved å sette butikken på pause blir kassen deaktivert, men butikken forblir på nett og tilgjengelig for besøkende. Du kan sette butikken på pause fra Abonnement og tillatelser eller Konto-innstillingene i Shopify-administrator. Pausing av butikken reduserer abonnementsavgiften.

Finn ut hvordan du setter butikken på pause i Sette butikken på pause eller legge den ned.