Legge til et kunngjøringsbanner

Du kan legge til et banner på nettstedet ditt for å informere kundene om viktig informasjon om bedriften din.

Du kan legge til et banner for å fremheve følgende informasjon:

• eventuelle leveringsforsinkelser eller områder som ikke godtar internasjonale forsendelser
  • eventuelle oppdaterte eller nye sider med retningslinjer
  • eventuelle kampanjer som tilbys på dette tidspunktet, for eksempel nye gavekort

Noen temaer har et innebygget banner, mens andre krever at du laster ned en app for å få et banner.

Sjekk om temaet ditt har en bannerfunksjon

Bruk følgende metoder for å sjekke om temaet ditt har en bannerfunksjon:

• Gå til Nettbutikk > Temaer og klikk på Tilpass. I Overskrift-seksjonen kan du søke etter noe som «Kunngjøringsfelt» eller «Bannerinnstillinger».
  • Les temaets dokumentasjon. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratis temaer fra Shopify.
  • Kontakt temautvikleren din. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du kontakte support@shopify.com.

Hvis temaet ditt har en innebygd bannerfunksjon, følger du temaets dokumentasjon for å legge det til på nettstedet ditt. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratis temaer fra Shopify.

Hvis temaet ditt ikke har en bannerfunksjon, eller den innebygde funksjonen ikke har innstillingene du ønsker, kan du laste ned en banner-app.

Last ned en banner-app

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søk etter en app med banner message eller announcement bar.
  3. Når du har funnet en app du vil ha, går du til siden med app-oppføringen og klikker på Legg til app.

Følg installasjonsinstruksjonene for appen og eventuell dokumentasjon fra appens utviklere for å legge til banneret i butikken.