Temadokumentasjon

Du kan bruke temaets dokumentasjon til å se hvilke deler og innstillinger som er inkludert i temaet, og for veiledning om hvordan du bruker temaets funksjoner. Du finner dokumentasjon for alle temaene i Shopify Theme Store.

Gratis temaer fra Shopify

For å se dokumentasjonen for et gratis tema fra Shopify går du til Gratis temaer fra Shopify og klikker på navnet til temaet.

Betalte temaer

Du kan få tilgang til dokumentasjonen for et betalt tema gjennom redigeringsprogrammet for temaer.

Steg:

1. Klikk på Temahandlinger.

2. Klikk på Vis dokumentasjon.