Velge et bilde for sosiale medier

Når du deler en kobling til nettbutikken din på sosiale medier, for eksempel Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniatyrbilde i innlegget ditt:

Eksempel på Facebook-innlegg med et vedlagt bilde

Vise utvalgte bilder

For alle gratis temaer fra Shopify vises det utvalgte bildet for siden når du legger ut en kobling fra nettbutikken din til sosiale medier. Hvis du for eksempel legger ut en kobling til en produktside, vises det utvalgte bildet av produktet.

Det finnes en rekke sidekoblinger som ikke har utvalgte bilder, for eksempel hjemmesiden din eller en «Om oss»-side. I disse tilfellene vises et enkelt bilde for deling på sosiale medier.

Velge bilde for sosial deling i administratoren din

Når du deler en kobling til butikken din i sosiale medier, vises vanligvis et bilde i innlegget ditt.

Noen temaer har en bildeinnstilling for sosial deling i dem. Hvis et bilde har blitt angitt i tema innstillingene, vil bildet vises på det sosiale innlegget. Denne innstillingen overstyrer alltid eventuelle bildeinnstillinger for sosial deling fra nettbutikkens innstillinger.

I Nettbutikk > Innstillinger kan du legge til et standardbilde som skal brukes når et annet relevant bilde ikke ble funnet.

Hvis du har lagt til en logo i butikken din i tema innstillingene, bruker Shopify logoen som standardbilde for deling på sosiale medier.

Alternativet for sosial deling i Nettbutikk > Innstillinger

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Bla ned til du finner seksjonen Bilde for sosial deling.

3. Klikk på Legg til bildefor å laste opp et nytt bilde. Klikk på Endre bildefor å endre det eksisterende bildet.

4. Velg bildet fra datamaskinen du vil vise på sosiale medier.

5. Klikk på Lagre.

Sidetittelen og metabeskrivelsen for butikken din kan vises ved siden av bildet ditt når du publiserer på sosiale medier. Disse kan redigeres i Startsidetittel og Metabeskrivelsen for startside , i Nettbutikk > Innstillinger. Disse påvirker SEO, så du bør vurdere eventuelle endringer nøye. Finn ut mer om tittel og metabeskrivelse.

Oppdatere bildene dine

Shopifys gratis temaer bruker Open Graph-tagger for å gi plattformer for sosiale medier informasjon om nettstedet ditt. Open Graph brukes av Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester.

Open Graph-informasjon, som administreres av Facebook, lagres i en rekke dager før den ser etter oppdateringer. Hvis du endrer bildet ditt for sosiale medier, må du bruke Facebook Sharing Debugger for å oppdatere informasjonen som er lagret i sidekoblingene dine.