Velge et bilde for sosiale medier

Når du deler en kobling til nettbutikken din på sosiale medier, for eksempel Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniatyrbilde i innlegget ditt.

Eksempel på Facebook-innlegg med et vedlagt bilde

Vise utvalgte bilder

For alle gratis temaer fra Shopify vises det fremhevede bildet for siden når du legger ut en kobling fra nettbutikken din til sosiale medier. Følgende sidetyper har fremhevede bilder:

• Produktsider
  • Samlingsider
  • Blogginnlegg

For sider som ikke har fremhevede bilder, som hjemmesiden eller en «Om oss»-side, vises nettbutikkens bilde for sosial deling.

Velge bilde for sosial deling i administratoren din

I butikkens Nettbutikkpreferanser kan du legge til et standardbilde som skal brukes når det ikke finnes et fremhevet bilde for siden.

Administratorinnstillinger som viser en forhåndsvisning av et bilde delt i sosiale medier

Steg:

1. Klikk på Nettbutikk fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Finn bildedelen for deling av sosiale medier.

4. Klikk på Legg til bildefor å laste opp et nytt bilde. For å endre det eksisterende bildet, klikker du på rediger > Endre bilde.

5. Velg bildet fra datamaskinen du vil vise på sosiale medier.

6. Klikk på Lagre.

Når et bilde for sosial deling ikke lastes opp manuelt, bruker Shopify bildene som er lagt til i temaet ditt som reserve. Shopify kan bruke verdien på én av følgende temainnstillinger:

• Overskrift > Logo (foretrukket)
  • Temainnstillinger > Kasse > Logo

Hvis logostørrelsen ikke oppfyller de anbefalte målene eller er på gjennomsiktig bakgrunn fyller Shopify området med en farge fra Temainnstillinger > Farger > Bakgrunn. Hvis denne innstillingen ikke er tilgjengelig bruker Shopify Temainnstillinger > Kasse > Hovedområde for innhold > Bakgrunnsfarge. Følgende bilde illustrerer en bakgrunnsfarge som brukes for utfylling:

Firkantet butikklogo med røde streker på hver side for å skape et rektangulært bilde

Forhåndsvisning av bildene dine

Shopifys gratis temaer bruker Open Graph-tagger for å gi plattformer for sosiale medier informasjon om nettstedet ditt. Open Graph brukes av Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester. Du kan forhåndsvise hvordan bildet i sosiale medier ser ut på noen plattformer med verktøy som Twitters kortvalidator, Facebooks Crawler og LinkedIns innleggsinspektør.