Legge til en registrering for nyhetsbrev

Hvis du legger til registrering for nyhetsbrev på nettbutikken din, kan du samle inn kunders e-postadresser som du kan bruke til markedsføringskampanjer via e-post. Du kan lese mer om e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Et registreringsskjema for nyhetsbrev i en nettbutikk

Selv om du ikke kan sende e-post til kunder via Shopify-administratoren, kan du bruke en Shopify-app for å sende kampanje-e-poster. Apper for e-postmarkedsføring fungerer vanligvis ved å synkronisere Shopify-kundedataene dine til en tredjepartstjeneste for e-postmarkedsføring. Du kan søke etter apper knyttet til e-postmarkedsføring i Shopify App Store. Etter at du har valgt en app, følger du appinstruksjonene for å sende nyhetsbrev til e-postadressene du har samlet inn via registreringen for nyhetsbrevet.

Konfigurer en markedsføringskampanje via e-post

Du kan konfigurere en markedsføringskampanje via e-post.

Steg:

1. Legg til en del med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din. Med registrering for nyhetsbrev samler du inn e-postadresser fra kundene dine og lagrer dem i Godtar markedsføring-fanen på Kunder-siden i administratoren.

2. Installer en app for e-postmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg instruksjonene for appen for e-postmarkedsføring for å synkronisere den med listen din over kunder som legger til e-postadressene dine i delen din med registrering for nyhetsbrev. Hvis temaet ditt ikke har et skjema for e-postregistrering, kan du bruke en app for e-postmarkedsføring for å legge til et i butikken din.

4. Bruk appen for e-postmarkedsføring til å opprette og sende nyhetsbrev til kundene dine.

Legg til en del med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din

Alle gratis Shopify-temaer har en del med registrering for nyhetsbrev som du kan legge til på startsiden din. Hvis temaet ditt ikke inkluderer et skjema for registrering for nyhetsbrev, kan du bruke en app for e-postmarkedsføring for å legge til et.

Steg:

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.

2. Klikk på Seksjoner.

3. Klikk på Legg til del.

4. I Salgsfremmende-området klikker du på Nyhetsbrev > Legg til.

5. For å vise topptekst i delen for nyhetsbrev merker du av for Vis overskrift.

6. I Overskrift-feltet skriver du inn toppteksten. Du kan for eksempel skrive inn «Abonner på nyhetsbrevet vårt».

7. Klikk på Lagre.