Legge til en registrering for nyhetsbrev

Hvis du legger til registrering for nyhetsbrev på nettbutikken din, kan du samle inn kunders e-postadresser som du kan bruke til markedsføringskampanjer via e-post. Du kan lese mer om e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Du kan bruke en Shopify-app til å sende markedsførings-e-poster. Apper for e-postmarkedsføring fungerer vanligvis ved å synkronisere Shopify-kundedataene dine til en tredjepartstjeneste for e-postmarkedsføring. Du kan søke etter apper knyttet til e-postmarkedsføring i Shopify App Store. Etter at du har valgt en app, følger du appinstruksjonene for å sende nyhetsbrev til e-postadressene du har samlet inn via registreringen for nyhetsbrevet.

Sett opp en e-postmarkedsføringskampanje med en Shopify-app

Du kan konfigurere en markedsføringskampanje via e-post.

Steg:

1. Legg til en seksjon med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din. Med en registrering for nyhetsbrev innhenter du e-postadresser fra kundene og lagrer dem i E-postabonnenter-fanen på Kunder-siden i Shopify-administrator.

2. Installer en app for e-postmarkedsføring fra Shopify App Store.

3. Følg instruksjonene for appen for e-postmarkedsføring for å synkronisere den med listen din over kunder som legger til e-postadressene dine i delen din med registrering for nyhetsbrev. Hvis temaet ditt ikke har et skjema for e-postregistrering, kan du bruke en app for e-postmarkedsføring for å legge til et i butikken din.

4. Bruk appen for e-postmarkedsføring til å opprette og sende nyhetsbrev til kundene dine.

Legg til en del med registrering for nyhetsbrev i nettbutikken din

Alle gratis Shopify-temaer har en seksjon for registrering av nyhetsbrev som du kan legge til på hjemmesiden. Hvis temaet ditt ikke inkluderer et registreringsskjema for nyhetsbrev, kan du bruke en e-postmarkedsføring-app til å legge til. Finn ut mer om andre måter å innhente kunde-e-poster.

Steg:

1. Klikk på Legg til del.

2. Klikk på Nyhetsbrev og deretter klikk Legg til.

3. Skriv inn en overskrift for registrering til nyhetsbrevet. For eksempel «Abonner på nyhetsbrevet vårt».

4. I underoverskrift-boksen angir du en kort beskrivelse av hva kunden din mottar ved å abonnere.