Temainnstillinger

Du kan bruke temainnstillinger for å gjøre endringer i nettbutikkens typografi, farger, koblinger til sosiale medier og kasseinnstillinger.

Noen tema seksjoner lar deg også justere Temainnstillinger som er relevante for den delen. Endringer du gjør i tema innstillingene inne i en del gjelder for hele nettbutikken.

Temainnstillinger-fanen i verktøyslinje for temaredigeringsprogrammet

Endre temastiler

En temastil er en samling av innstillinger som er valgt av temadesigneren. Du kan bruke disse i butikken din for å gi den et flott og stilfullt utseende. Alle temaene har en temastil som brukes som standard. Når du tilpasser et tema, erstatter du temaets stilinnstillinger med dine egne. Hvis du bruker en temastil for temaet ditt, endres de nåværende innstillingene dine, for eksempel farger og typografi.

Steg:

1. Klikk på Temainnstillinger > tema stil.

2. Klikk på en temastil. Hvis temaet ditt inkluderer mer enn én temastil, er de oppført i en kolonne.

3. Klikk på Endre stil.

4. Klikk på Lagre.

Ange endringer og utfør på nytt

Angre-knappen reverserer den siste endringen, mens Gjør om-knappen implementerer en endring du først angret. Hvis du klikker på Angre-knappen flere ganger, vil endringene angres, en endring om gangen. Knappene Angre og Gjør om er plassert i verktøyslinjen for temaredigeringsprogrammet.

Angre- og Gjør om-knappene i verktøylinjen for redigeringsprogrammet for temaer.

Klikk på Angre-knappen for å reversesere følgende endringer:

• legge til, endre rekkefølge på og slette seksjoner
  • legge til farger, skrifttyper og andre innstillinger i fanen Temainnstillinger
  • tilbakestille en temastil