Feilsøking

Hvis du opplever problemer med temaredigeringsprogrammet, må du se om problemet er omtalt nedenfor.

Vanlige feil

Problem: Kunne ikke laste inn siden

Siden omdirigerer til en nettadresse som ikke er støttet

Hvis butikkfronten inneholder kode som omdirigerer brukere til URL-adresser som ikke er koblet til butikken din, må du bekrefte at omdirigeringen har blitt deaktivert når du besøker temaredigeringsprogrammet.

For eksempel kan denne typen omdirigering legges til i en butikkfront for å dirigere kjøpere til ulike Shopify-butikker, avhengig av hvor de befinner seg. Denne typen omdirigeringskode kan eksistere enten i temaet ditt eller i en app du har installert.

For å sikre at omdirigeringen ikke påvirker redigeringsprogrammet, må du erstatte window.location.href = med window.parent.location.href = i temaets JavaScript-kode. Hvis dette ikke er mulig, kan du bruke en referanse til window.Shopify.designMode-variabelen i JavaScript for å deaktivere omdirigeringen når du besøker temaredigeringsprogrammet. Denne variabelen er satt til true når utstillingsvinduet er lastet inn i redigeringsprogrammet og false når det ikke er det.

Siden kunne ikke laste inn på grunn av en feil

En side kan ikke lastes inn i redigeringsprogrammet for temaer av mange grunner. Vanlige problemer inkluderer følgende:

• problemer med nettverkstilkobling
  • Ugyldig Liquid-kode i temaet ditt.

Hvis du har bekreftet at disse problemene ikke forårsaker feilen, kan du prøve å besøke nettbutikken ved å navigere til Temahandlinger> Forhåndsvis tema i temaredigeringsprogrammet. Hvis siden ikke lastes inn, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for å få hjelp med butikkfronten.