Oppdatere temaer

Temadesignere gir av og til ut nye, oppdaterte versjoner av temaene de har publisert i Theme Store. Disse oppdaterte versjonene inkluderer av og til feilrettinger og nye funksjoner.

Temaer oppdateres bare automatisk når du eller en installert app ikke har gjort noen kodeendringer i temaet ditt, og tema oppdateringen introduserer ikke nye innstillinger. Dette er fordi automatiske oppdateringer fjerner egendefinerte kodeendringer. Hvis du vil oppdatere temaet, men har redigert koden eller installert en app som har endret koden, må du manuelt legge til en oppdatert versjon av temaet i nettbutikken.

De mest oppdaterte versjonene av alle temaene er tilgjengelige i Theme Store. Hvis du har kjøpt et betalt tema fra Theme Store, kan du legge til en oppdatert versjon gratis. Hvis du har kjøpt et betalt tema fra en tredjepartsdesigner av temaer, må du kontakte designeren for å få oppdateringer.

Legg til en oppdatert versjon av temaet ditt på nettbutikken

Når du manuelt legger til en oppdatert versjon av et tema, legges en annen versjon av temaet til nettbutikken din. Den nye versjonen er standardtilstanden, uten at noen av tilpasningene dine er tatt i bruk. Den eldre versjonen er uberørt av oppdateringen og har fremdeles alle kodetilpasningene.

Steg:

1. Opprett en sikkerhetskopi av det eksisterende temaet ditt.

2. Besøk Shopify Theme Store og logg på. For betalte temaer er det viktig å logge på kontoen du brukte til å kjøpe temaet. Dette forhindrer at du blir bedt om å kjøpe temaet igjen.

3. Bruk søkefeltet i øverste linjen for å søke etter temaet ditt.

4. Klikk på temaet i siden med søkeresultater.

5. Klikk på Legg til nyeste temaversjon eller Legg til tema.

Etter at du har lagt til et oppdatert tema

Etter at du har lagt til en oppdatert versjon av temaet i nettbutikken, kan du gjøre dette:

• Tilpass temaet ditt ved å bruke redigeringsprogrammet for temaer.
  • Publiser temaet.
  • Avinstaller apper som legger til kode i et tema, og installer dem på nytt fra Shopify App Store. Hvis du ikke er sikker på om en app må installeres på nytt, kan du kontakte apputvikleren for å få hjelp. For å kontakte apputvikleren finner du appen på Apper-siden i Shopify-administratoren og klikker deretter på Få brukerstøtte.