Boundless

Boundless er et tema som fokuserer på fotografi, med minimalt grensesnitt som muliggjør fotografier fra kant til kant. Boundless er primært for mobilenheter og er egnet for butikker med middels store til store lagerbeholdninger.

Eksempel på nettbutikk som bruker Boundless

Tilpass Boundless

Du kan klargjøre Boundless for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Boundless sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.