Temainnstillinger for Brooklyn

Temainnstillingene kontrollerer nettbutikkens skrifttyper, farger og koblinger til sosiale medier. Du kan også bruke temainnstillingene til å tilpasse hvordan kassen ser ut.

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av Brooklyn klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Farger.

4. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt

Du kan sette fargen til gjennomsiktig ved å klikke på Ingen.

5. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av Brooklyn klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Handlekurvside

Du kan tilpasse handlekurvsiden din. Bruk innstillingene for å velge hvilken handlekurvstil du vil bruke, og la kundene legge til et notat i bestillingen sin. Kundene kan bruke handlekurvnotater til å gi spesielle instruksjoner om hvordan du skal forberede eller levere en bestilling. Når en kunde skriver en merknad, vises den i Merknader-delen av bestillingen til vedkommende i Shopify-administratoren din.

Tilpass handlekurvsiden din

1. Ved siden av Brooklyn klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Handlekurvside.

4. Angi handlekurvtype: - Side – Handlekurven er en egen side. Dette betyr at kunder forlater produktsiden når de legger til produkter i handlekurven

• Skuff – Handlekurven trekkes ut fra høyre side av siden. Dette betyr at kunder blir værende på produktsiden når de legger til produkter i handlekurven
  5. Valgfritt: Merk av for Aktiver bestillingsmerknader for å la kunder legge igjen en merknad med bestillingen.

6. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

Tilpass innstillingene dine for sosiale medier

1. Ved siden av Brooklyn klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. Valgfritt: Last opp et bilde for deling på sosiale medier:

1. Klikk på Velg bilde.
    2. Last opp et bilde fra datamaskinen eller klikk på Gratisbilder for å bruke et arkivbilde fra Burst.
    3. Velg et bilde.
    4. Klikk på Lagre.
  5. Valgfritt: Legg til koblinger til kontoene dine på sosiale medier som vises i bunnteksten. Skriv inn koblingene til kontoene dine i passende felt. Sørg for at du bruker fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify. Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

6. Valgfritt: Legg til knapper for deling på sosiale medier på produkter eller bloggposter. Merk av for et av følgende alternativ: - Del på Facebook

• Tweet på Twitter
    • Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)
  7. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan legge til et favorittikon, eller «favicon», som kan hjelpe deg med å bygge nettbutikkens merkevare. Et favicon vises på følgene steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker

Tilpass faviconet ditt

1. Ved siden av Brooklyn klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Favicon.

4. Legg til et favicon-bilde:

1. Klikk på Velg bilde.
    2. Last opp et bilde fra datamaskinen eller klikk på Gratisbilder for å bruke et arkivbilde fra Burst.
    3. Velg et bilde.
    4. Klikk på Lagre.
  5. Legg alternativ tekst til favicon-bildet:

1. Klikk på Rediger.
    2. I Rediger bilde-vinduet angir du en kort beskrivelse av bildet.