Temainnstillinger for Brooklyn

Temainnstillingene kontrollerer nettbutikkens skrifttyper, farger og koblinger til sosiale medier. Du kan også bruke temainnstillingene til å tilpasse hvordan kassen ser ut.

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger. 2. Klikk på Farger. 3. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Typografi.

3. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

4. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

6. Hvis du vil endre skrifttypen til en annen stil, klikker du på navnet til den gjeldende skriftstilen og velger en ny skriftstil fra rullegardinmenyen.

7. Klikk på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Handlekurvside

Du kan tilpasse handlekurvsiden din. Bruk innstillingene for å velge hvilken handlekurvstil du vil bruke, og la kundene legge til et notat i bestillingen sin. Kundene kan bruke handlekurvnotater til å gi spesielle instruksjoner om hvordan du skal forberede eller levere en bestilling. Når en kunde skriver en merknad, vises den i Merknader-delen av bestillingen til vedkommende i Shopify-administratoren din.

Tilpass handlekurvsiden din

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Handlekurvside.
  3. Angi handlekurvtype: - Side – Handlekurven er en egen side. Dette betyr at kunder forlater produktsiden når de legger til produkter i handlekurven

• Skuff – Handlekurven trekkes ut fra høyre side av siden. Dette betyr at kunder blir værende på produktsiden når de legger til produkter i handlekurven
  4. Valgfritt: Merk av for Aktiver bestillingsmerknader for å la kunder legge igjen en merknad med bestillingen.

5. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

Tilpass innstillingene dine for sosiale medier

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Sosiale medier.

3. For å legge til knapper for deling i sosiale medier til produkter og blogginnlegg krysser du av for noen eller alle følgende alternativer:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. For å legge til koblinger til kontoene dine i sosiale medier angir du koblingene til kontoene i feltene under Kontoer. Angi komplette koblinger, som https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

2. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan legge til et favorittikon, eller «favicon», som kan hjelpe deg med å bygge nettbutikkens merkevare. Et favicon vises på følgene steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker

Finn ut mer om favicon.

Tilpass faviconet ditt

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Favorittikon.
  3. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - For å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator, må du klikke på Bibliotek-fanen.

• For å velge et bilde fra den lokale datamaskinen klikker du på fanen Bibliotek og deretter på Last opp bilde.
  4. Legg alternativ tekst til favorittikon-bildet:

1. Klikk på Rediger.
    2. I Rediger bilde-vinduet angir du en kort beskrivelse av bildet.
    3. Klikk på Lagre.
  5. Klikk på Lagre.

Butikkens kasse

Denne seksjonen lar deg tilpasse kassen i butikken. Se Shopify-kasse for mer informasjon om betalingssiden i butikken.

Temastil

Mange temaer kommer med mer enn én stil. Temastiler kontrollerer standardinnstillingene til temaet. Når du tilbakestiller temastilen vil alle endringer du har gjort i temainnstillingene gå tapt. Du vil ikke miste innhold som tekst eller bilder.

Du kan forhåndsvise alternative stiler for Brooklyn i Shopify Theme Store.

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Temastil.

3. Velg hvilken temastil du vil bruke.

4. Klikk på Endre stil.