Debut

Debut er et fleksibelt tema som er egnet for alle butikker, uavhengig av størrelsen til lagerbeholdningen. Med Debut kan du raskt konfigurere en butikk og starte å selge. Debut ser bra ut uten tilpasning av tema.

Eksempel på nettbutikk som bruker Debut

Debut er ideelt hvis du vil gjøre følgende:

• starte å selge umiddelbart, uten å gjøre mange tilpasninger av temaet ditt
  • pass på at butikken din ser bra ut på nettbrett og smarttelefoner

Temaredaktør

Bruk temaredigering til å tilpasse temaet. Verktøyslinjen i temaredigereren er delt inn i Seksjoner og Temainnstillinger.

Du kan bruke seksjoner til å modifisere innholdet og oppsettet til de ulike sidene i butikken din. Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse butikkens skrifttyper og farger, foreta endringer i koblinger til sosiale medier og kasseinnstillinger.