Debut

Debut er et fleksibelt tema som er egnet for alle butikker, uavhengig av størrelsen til lagerbeholdningen. Med Debut kan du raskt konfigurere en butikk og starte å selge. Debut ser bra ut uten tilpasning av tema.

Eksempel på nettbutikk som bruker Debut

Debut er ideelt hvis du vil gjøre følgende:

• starte å selge umiddelbart, uten å gjøre mange tilpasninger av temaet ditt
  • pass på at butikken din ser bra ut på nettbrett og smarttelefoner

Tilpass Debut

Du kan klargjøre Debut for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Debut sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.