Minimal

Minimal er et responsivt tema med bredt oppsett som ser bra ut på alle enheter. Med en rekke funksjoner som er designet til å gi deg fullstendig fleksibilitet, kan du tilpasse butikken din med ytterligere alternativer for oppsett, produktvisninger, samlingvisninger, navigasjonsstiler og typografivalg.

Eksempel på nettbutikk som bruker Minimal

Tilpass Minimal

Du kan klargjøre Minimal for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Minimal sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.