Temainnstillinger for Minimal

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Oppsett

Med Minimal kan du endre maksimal bredde for butikken din fra 1030 piksler til et bredt oppsett på 1340 piksler. Med et bredere oppsett du vise større bilder, men teksten din blir også strukket.

Bruk et bredere oppsett hvis du vil fokusere på grafikk fremfor tekst.

Aktiver bred layout

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Oppsett.
  3. Merk av for Aktiver bredt oppsett.
  4. Klikk på Lagre.

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Farger.
  3. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt

Du kan sette fargen til gjennomsiktig ved å klikke på Ingen.

4. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skriftstil og størrelse for teksten i nettbutikken. Du kan velge en systemskrift eller en egendefinert skrifttype.

Det anbefales at du bruker systemskrifttyper i nettbutikken. Ved å bruke systemskrifttyper unngår man at nye skrifttyper må lastes ned til kundens datamaskin, noe som kan påvirke butikkens innlastingshastighet negativt. Skrifttypen som vises på kundens datamaskin er avhengig av deres operativsystem. Finn ut mer om systemskrifter.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Typografi.

3. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

4. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

6. Hvis du vil endre skrifttypen til en annen stil, klikker du på navnet til den gjeldende skriftstilen og velger en ny skriftstil fra rullegardinmenyen.

7. Klikk på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan legge til et favorittikon, eller «favicon», som kan hjelpe deg med å bygge nettbutikkens merkevare. Et favicon vises på følgene steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker

Finn ut mer om favicon.

Tilpass faviconet ditt

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Favorittikon.
  3. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - For å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator, må du klikke på Bibliotek-fanen.

• For å velge et bilde fra den lokale datamaskinen klikker du på fanen Bibliotek og deretter på Last opp bilde.
  4. Legg alternativ tekst til favorittikon-bildet:

1. Klikk på Rediger.
    2. I Rediger bilde-vinduet angir du en kort beskrivelse av bildet.
    3. Klikk på Lagre.
  5. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier for produktene og blogginnleggene dine, og koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Du kan også legge til ikoner i sosiale medier som en seksjon i bunnteksten din.

Tilpass innstillingene dine for sosiale medier

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Sosiale medier.

3. For å legge til knapper for deling i sosiale medier til produkter og blogginnlegg krysser du av for noen eller alle følgende alternativer:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. For å legge til koblinger til kontoene dine i sosiale medier angir du koblingene til kontoene i feltene under Kontoer. Angi komplette koblinger, som https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

1. For å endre stilen på deleknappene velger du Fullt merket eller Kun logo fra Knappestil-menyen.
  2. Klikk på Lagre.

Butikkens kasse

Denne seksjonen lar deg tilpasse kassen i butikken. Se Shopify-kasse for mer informasjon om betalingssiden i butikken.

Temastil

Mange temaer kommer med mer enn én stil. Temastiler kontrollerer standardinnstillingene til temaet. Når du tilbakestiller temastilen vil alle endringer du har gjort i temainnstillingene gå tapt. Du vil ikke miste innhold som tekst eller bilder.

Du kan forhåndsvise alternative stiler for Minimal i Shopify Theme Store.

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Temastil.

3. Velg hvilken temastil du vil bruke.

4. Klikk på Endre stil.