Tips for Minimal

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Minimal for nettbutikken din.

Bildetips

Nedenfor er noen tips for visning av bilder med Minimal.

Produktbilder

Bilder med høyere oppløsning ser bedre og mer profesjonelle ut i Minimal-temaet. Derfor anbefaler vi at du går for bilder som er minst 1024 x 1024 piksler. Bildene dine kan være opptil 2048 x 2048 piksler.

Veldig store bilder er spesielt viktige hvis du vil bruke funksjonen til å zoome inn.

Når produktbilder vises side ved side på samlingssider, kan de ha ulike størrelser. For å sørge for at bildene dine skal vises i samme størrelse, må du bruke samme bredde-til-høyde-forhold for alle bildene du laster opp, som skal bli fremhevede bilder for produktene dine.

Hvis det viktigste produktbildet på produktsiden din ser for lite ut, kan du justere oppsettet for å øke størrelsen.

Øk størrelsen på bilder på produktsidene

Hvis du har lastet opp bilder med høy oppløsning, men det viktigste produktbildet på produktsiden din ser for lite ut, kan du vurdere å aktivere det brede oppsettet og endre plasseringen til miniatyrbildet.

Aktiver bred layout

1. Gå til Temainnstillinger > Oppsett.
  2. Merk av for Aktiver bredt oppsett.
  3. Klikk på Lagre.

Endre plasseringen til produktets miniatyrbilde

1. Velg Produktsider.
  2. Klikk på Produktsider-seksjonen.
  3. Fra rullegardinmenyen Posisjon på produktminiatyrbilde velger du Under hovedbildet.
  4. Klikk på Lagre.

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen din.

Produkttips

Du kan legge til et Salg-merke eller et Utsolgt-overlegg til produktene dine med Minimal.

Legg til et salgsmerke for produkter

Du kan legge til et sirkulært Salg-merke på produkter på samlingssidene. Hvis Sammenlign med-pris er høyere enn prisen på produktet, vises merket på produktet på samlingssidene.

1. Angi en Sammenlign med-pris som er større enn Pris på produktet eller varianten.
  2. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  3. Ved siden av Minimal klikker du på Tilpass.
  4. Åpne rullegardinmenyen øverst på siden.
  5. Velg Samlingssider.
  6. Klikk på Samlingsider-delen.
  7. Aktiver Vis sirkel for produktsalg.
  8. Klikk på Lagre.

Legg til et Utsolgt-overlegg på utsolgte produkter

Hvis produktets lagerbeholdningsnivå er 0 og Fortsett salget når utsolgt ikke er aktivert, vil overlegget vises på det utsolgte produktet på samlingssidene.

1. Velg Samlingssider.
  2. Klikk på Samlingsider-delen.
  3. Aktiver Vis utsolgtsirkel på produkt.
  4. Klikk på Lagre.

Tips til layout

Du kan aktivere bred layout for å vise større bilder, gi mer plass til tekst og vise mindre tom plass (eller «white space») i nettbutikken når den vises på en datamaskin.

Aktiver bred layout

1. Gå til Temainnstillinger > Oppsett.
  2. Merk av for Aktiver bredt oppsett.