Temainnstillinger for Narrative

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Narrative inkluderer følgende temainnstillinger:

• Farger
  • Typografi
  • Handlekurvskuff
  • Sosial
  • Favorittikon
  • Butikkens kasse

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av Narrativeklikker du på Tilpass.
    1. Klikk på Temainnstillinger. 2. Klikk på Farger. 3. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av Narrative klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Handlekurvskuff

Du kan tilpasse innstillingene for handlekurvskuffen i nettbutikken:

• Angi at handlekurven skal ha skuff-stil. En handlekurvskuff trekkes ut fra høyre side av siden. Dette betyr at kunder kan legge til produkter i handlekurven uten å forlate produktsiden.
  • La kunder legge til en merknad i bestillingen sin. Kundene kan bruke handlekurvnotater til å gi spesielle instruksjoner om hvordan du skal forberede eller levere en bestilling:

Slik tilpasser du innstillingene for handlekurvskuffen:

1. Ved siden av Narrativeklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Handlekurvskuff.

4. Merk av for Vis handlekurvskuff for å angi skuff-stil for handlekurven. Hvis du ikke merker av i denne boksen, bruker du en helsidet handlekurv.

5. Legg til et felt for merknader i handlekurvskuffen ved å merke av for Vis handlekurvmerknad.

6. Klikk på Lagre.

Sosial

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

For å tilpasse innstillingene for sosiale medier:

1. Ved siden av Narrativeklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. For å laste opp et bilde for deling på sosiale medier, klikker du på Velg bilde eller Utforsk gratisbilder i Bilde for deling på sosiale medier-området.

5. For å legge til knapper for deling på sosiale medier i produktene og blogginnleggene dine merker du av noen eller alle avmerkingsboksene i Deling på sosiale medier-området.

Du kan legge til disse knappene for deling:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. I Kontoer-området skriver du inn koblingene til kontoene i de oppgitte feltene for å legge til koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Oppgi fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

2. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan laste opp et favorittikon – eller et «favicon» – som kan hjelpe med merkevarebygging av nettbutikken din ved å vise logoen din på følgende steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker.

Den beste bildestørrelsen for favicon for Narrative er 32 x 32 piksler.

Slik laster du opp et favicon:

1. Klikk på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

3. Klikk på Favorittikon.

4. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Klikk på Lagre.

Butikkens kasse

Du kan tilpasse betalingssiden til å inkludere

• et tilpasset bildebanner øverst på siden
  • butikklogoen din
  • et bakgrunnsbilde eller farge i det primære innholdsområdet
  • tilpassede skrifttyper og -farger

Gå til betalingssiden i redigeringsprogrammet for temaer for å se endringene dine når du tar dem i bruk.

Slik åpner du innstillingene for betalingssiden:

1. Klikk på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

3. Klikk på Gå til kassen.

Slik legger du til et bannerbilde:

• I Banner-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator.
    • For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene.
    • Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.
  1. I Logo-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Fra Posisjon-listen velger du hvor du vil vise bildet – enten til høyre, venstre eller i midten.

2. Velg en logostørrelse fra Logostørrelse-listen.

Slik endrer du bakgrunnen til betalingssiden:

Du kan vise et bakgrunnsbilde på betalingssiden, eller du kan velge en bakgrunnsfarge. Bildet vises i et rutenettmønster for bakgrunnsbilder.

1. I Område for hovedinnhold-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator. - For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker. - Klikk på Bakgrunnsfarge-kartet for å velge en ny farge fra en palett.

1. Fra Skjemafelter-listen velger du hvorvidt feltene skal være hvite eller gjennomsiktige.

Slik endrer du bakgrunnen til Bestillingsoversikt-siden:

1. I Bestillingsoversikt-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator.
    • For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene.
    • Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.
    • Klikk på Bakgrunnsfarge-kartet for å velge en ny farge fra en palett.

Slik angir du alternativer for skrifttype:

• I Typografi-området velger du skrifttypen du vil bruke for overskriften og brødteksten, fra listene.

Slik angir du fargealternativer:

• I Farger-området klikker du på Aksenter-, Knapper- eller Feil-fargekartet for å velge en ny farge fra en palett.

Endring av temastil

Mange temaer kommer med mer enn én stil. Temastiler kontrollerer standardinnstillingene til temaet. Når du tilbakestiller temastilen vil alle endringer du har gjort i temainnstillingene gå tapt. Du vil ikke miste innhold som tekst eller bilder.

Du kan forhåndsvise alternative stiler for Narrative i Shopify Theme Store.

1. Ved siden av Narrativeklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Endre temastil.

4. Velg hvilken temastil du vil bruke.

5. Klikk på Endre stil.