Simple

Simple er et rent og minimalistisk tema som er perfekt for å vise produkter. Funksjoner inkluderer responsivt design som primært er ment for mobilenheter, navigasjon i sidefelt, bildeanimasjoner og zoom i produktbilder.

Eksempel på nettbutikk som bruker Simple

Simple er ideelt hvis du har

• navigasjon i sidefelt
  • store menyer
  • mer enn 50 produkter

Tilpass Simple

Du kan klargjøre Simple for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Simple sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.