Temainnstillinger for Simple

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Simple inkluderer følgende temainnstillinger:

• Farger
  • Typografi
  • Handlekurv
  • Navigasjon
  • Sosiale medier
  • Favorittikon
  • Butikkens kasse

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av Simpleklikker du på Tilpass.
    1. Klikk på Temainnstillinger. 2. Klikk på Farger. 3. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klikk på Lagre.

Typografi

Med Simple kan du endre skrifttype og -størrelse for teksten i butikken din.

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av Simple klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

For å tilpasse innstillingene for sosiale medier:

1. Ved siden av Simpleklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. For å laste opp et bilde for deling på sosiale medier, klikker du på Velg bilde eller Utforsk gratisbilder i Bilde for deling på sosiale medier-området.

5. I Sosiale kontoer-området skriver du inn koblingene til kontoene i de oppgitte feltene for å legge til koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Oppgi fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

6. For å legge til Rich Site Summary eller RSS for en blogg klikker du på Velg blogg i Kontoer på sosiale medier-området.

Koblinger til kontoene dine på sosiale medier og blogg-RSS vises i sidefeltet til nettbutikken din.

7. Du kan legge til knapper for deling av produkter og blogginnlegg på sosiale medier ved å merke av noen eller alle avmerkingsboksene i Delingsalternativer-området.

Du kan legge til disse knappene for deling:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. Klikk på Lagre.

Alternativer for deling

Du kan også la kundene dele innhold fra nettbutikken din på kontoene sine på sosiale medier. I Alternativer for deling-delen merker du av i avmerkingsboksen for hver type deling på sosiale medier du vil tillate:

• Merk av for Del på Facebook for å aktivere knappen for deling av produkter eller blogginnlegg på Facebook.

• Merk av for Tweet på Twitter for å aktivere knappen for deling av produkter eller blogginnlegg på Twitter.

• Merk av for Fest i Pinterest for å aktivere knappen for deling av for produkter eller blogginnlegg på Pinterest.

Favorittikon

Du kan laste opp et favorittikon – eller et «favicon» – som kan hjelpe med merkevarebygging av nettbutikken din ved å vise logoen din på følgende steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker.

Slik laster du opp et favicon:

1. I Simple-delen klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Favorittikon.

4. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Klikk på Lagre.