Supply

Supply er et rent tema som er enkelt å navigere i, som er perfekt for selgere med store lagerbeholdninger og flere samlinger. Funksjoner omfatter fremtredende navigasjon, flere samlinger på hjemmesiden, filtrering i sidefeltet og enkel integrering med Product Reviews-appen.

Eksempel på nettbutikk som bruker Supply

Supply er ideelt hvis du har

• mer enn 50 produkter
  • mer enn 5 samlinger
  • store menyer

Tilpass Supply

Du kan klargjøre Supply for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Supply sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.