Tips for Supply

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Supply for nettbutikken din.

Bildetips

Beste typer produktbilder for Supply

Bilder med høyere oppløsning ser mer polert og profesjonelt ut i Supply, så bildene bør ha en oppløsning på minst 1024 x 1024. Bilder blir automatisk skalert ned når det er nødvendig.

Bilder med høyere oppløsning er spesielt viktig hvis du merker av for Aktiver bildezoom. Du kan aktivere dette ved å åpne en produktside i forhåndsvisningen i redigeringsprogrammet for temaer og klikke på Produkt i Deler-fanen.

Det optimale bredde-til-høyde-forholdet for produktbildene er et kvadrat.

Gjør overskriften mindre

Du kan gjøre toppdelen av siden din større på et par forskjellige måter.

Hvis logoen din er for stor, kan du redusere størrelsen ved å justere maksimalbredden i temainnstillingene. Å redusere bredden på logoen reduserer også høyden, siden Shopify skalerer logoen ned og samtidig beholder størrelsesforholdet. Bruk redigeringsprogrammet for temaer til å justere verdien for tilpasset logobredde i overskrift-delen. Standard pikselverdi er 305. Bruk en mindre pikselverdi for å redusere størrelsen på logoen din. Da reduseres også overskriftens høyde.

Logoen din kan også inneholde usynlige eller hvite piksler som legges til i det hvite mellomrommet over og under den. Du kan bruke et program som Photoshop til å fjerne disse pikslene fra logobildet. Etter at logoen er beskjært, laster du den opp igjen med redigeringsprogrammet for temaer. Beskjæring av det hvite mellomrommet i logobildet kan redusere høyden til overskriften betydelig.

Gjør lysbildefremvisningen mindre

Bruk liggende bilder, som er bilder som har større bredde enn høyde.

Selv om redigeringsprogrammet for temaer viser at du laster opp bilder som er 1000 piksler brede og 500 piksler høye, kan du bruke mindre bilder. En bredde på 1000 piksler anbefales for å unngå at lysbildene får mellomrom på venstre og høyre på større skjermer. Bilder som har en mindre bredde, er sentrert i lysbildefremvisningen:

Du kan bruke disse tipsene til å forbedre navigasjon i butikken når du bruker Supply.

Legg til en rullegardinmeny

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden din for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen.

Beste praksis for hovedmeny

Hvis det er for mange elementer i hovedmenyen til at de får plass på én linje, vil de siste koblingene som ikke passer bli lagt til i en «Mer»-rullegardinmeny.

Dette kontrolleres ikke bare av antallet koblinger i hovedmenyen, selv om det hjelper å begrense dette tallet til fem eller seks. For å få med flere koblinger kan du:

• Gjør navigasjonskoblingene dine mindre ved å redusere skriftstørrelsen i hovedmenyen i TypografiTemainnstillinger-fanen.
  • Bruk færre tegn for hver kobling. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ», «Kontakt oss» til «Kontakt», «Katalog» til «Liste» og og alle forekomster av «og» til «&».

Hvis du har for mange elementer i navigasjonen, kan det bli vanskelig å bruke nettstedet ditt. Med for mange menyelementer kan kundene dine gå glipp av viktige elementer. Prøv å begrense navigasjonen til fem eller seks elementer. Bruk rullegardinmenyer hvis du vil gi tilgang til mer enn seks sider.

En vanlig feil er å legge til koblinger til alle samlingene fra hovedmenyen. I stedet kan du prøve å liste opp samlingene i en rullegardinmeny under en «Butikk»- eller «Katalog»-kobling. Du bør også dele samlingene inn i grupper og gi hver gruppe en rullegardinmeny. Eventuelt kan du bruke produkttagger til å opprette underkategorier av produkter.

Fjern sidefeltet

For å fjerne sidefeltet fra butikken må du legge til litt kode i to av temafilene dine.

1. I Deler-katalogen klikker du på collection-template.liquid.

2. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

2. I Deler-katalogen klikker du på collection-list-template.liquid.

3. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

Produkttips

Følgende tips hjelper deg med å vise frem produktene dine ved hjelp av Supply.

Bruk avansert gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du aktivere undergrupper for å hjelpe kunder med å sortere produktene dine:

1. Definer gruppene dine. I bildet ovenfor er gruppene Brand, Focal Length og Resolution.

2. Eksporter alle produktene dine til en .csv-fil.

3. Foranstill alle eksisterende tagger med navnet til gruppen du vil at de skal være i, med formatet Group_Tag Name. I dette eksemplet er noen av taggene Brand_Canon, Focal Length_18 - 55mm og Resolution_12 MP. Den venstre siden av understreken er gruppenavnet, og den høyre siden er taggen for produktet. Mellomrom kan legges til på begge sider av understreken.

4. Lagre .csv.-filen og importer produktene tilbake til butikken. Pass på at du merker av eventuelle gjeldende produkter som har samme referanse når du laster opp filen for å hindre at det blir opprettet dupliserte produkter.

5. Åpne en samlingside i forhåndsvisningen for redigeringsprogrammet for temaer. I Deler-fanen klikker du på Samling og merker av for Etter gruppe-alternativet.

Endre rekkefølge på filtergrupper og tagger

Grupper settes opp alfabetisk, i likhet med taggene inni gruppene. En Shopify-ekspert kan hjelpe deg med å tilpasse rekkefølgen.

Tips for prissetting

Det følgende tipset hjelper når du setter priser med Supply.

Deaktiver avrunding av salgsbeløp

1. På venstre side – under Aktiva – klikker du på timber.scss.liquid-koblingen for å åpne stilarket for temaet ditt i det nettbaserte redigeringsprogrammet for koder.

2. Nederst i filen legger du til dette:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikk på Lagre.

Handlekurvtips

Det følgende tipset sikrer at butikkens handlekurv fungerer som den skal når du har lagt til JavaScript i Supply.

Endre handlekurvtypen, slik at avansert JavaScript fungerer

I Supply vil eventuelle JavaScript du legger til cart.liquid ikke bli utført i skuffen eller i modale handlekurver. Det utføres kun hvis du legger /cart til butikkens nettadresse. For eksempel http://your.store.url/cart.

Du må sette handlekurvtypen til «side» hvis du vil legge til noen av disse funksjonene i handlekurvsiden:

• en kalkulator for fraktpris
  • flere valutaer
  • gaveinnpakking
  • bekreftelse av handlekurvegenskaper
  • en datovelger
  • en «jeg samtykker»-avmerkingsboks

Slik endrer du handlekurvtype til «side»:

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Handlekurv.

3. Fra Handlekurvtype-rullegardinlisten velger du Side.