Tips for Supply

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Supply for nettbutikken din.

Bildetips

Produktbilder

Bilder med høyere oppløsninger ser mer polerte og profesjonelle ut i Supply, så bilder bør være minst 1024 piksler brede og 1024 piksler høye. Bildene skaleres automatisk ned når det er nødvendig. Bilder i høyere oppløsning er spesielt viktig dersom du aktiverer bildezoom på produktsidene.

Det optimale bredde-til-høyde-forholdet for produktbildene er et kvadrat.

Gjør lysbildefremvisningen mindre

For at lysbildefremvisningen skal ta opp mindre plass i høyden på startsiden bør du bruke bilder i breddeformat, altså bilder som er bredere enn de er høye. Du bør laste opp bilder i en bredde på 1000 px slik at lysbildene ikke har noen tom plass på venstre og høyre side på større skjermer. Bilder med lavere bredde vil sentreres i lysbildefremvisningen.

Tips til overskrifter

Hvis overskriften din er for høy, kan du korte den ned ved å justere logoen. Hvis logoen er for stor, kan du redusere størrelsen ved å justere maksimumsbredden. Logoen kan også inneholde usynlige eller hvite piksler som øker den tomme plassen over og under. Du kan bruke et bilderedigeringsprogram som Photoshop for å kutte slike piksler fra logobildet. Når logoen er beskjært laster du den opp på nytt. Beskjæring av tom plass i logobildet kan redusere høyden på overskriften betydelig.

Juster logoens bredde

1. Klikk på Overskrift. 5. Angi en ny bredde i Tilpasset logobredde (i piksler)-feltet. Standard pikselverdi er 305. Bruk en mindre pikselverdi for å redusere størrelsen på logoen din, og dermed redusere høyden på overskriftsfeltet. Å redusere bredden på logoen din reduserer også høyden, fordi logoen skaleres ned og beholder proporsjonene. 6. Klikk på Lagre.

Du kan bruke disse tipsene til å forbedre navigasjon i butikken når du bruker Supply.

Legg til en rullegardinmeny

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen din.

Beste praksis for hovedmeny

Hvis det er for mange elementer i hovedmenyen til at de får plass på én linje, vil de siste koblingene som ikke passer bli lagt til i en Mer-rullegardinmeny.

Dette kontrolleres ikke bare av antallet koblinger i hovedmenyen, selv om det hjelper å begrense dette tallet til fem eller seks. For å få med flere koblinger kan du:

• Gjør navigasjonskoblingene dine mindre. Skriftstørrelsen på disse koblingene kontrolleres av Skriftstørrelse i hovedmenyen i typografiinnstillingene.
  • Bruk færre tegn for hver kobling. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ», «Kontakt oss» til «Kontakt», «Katalog» til «Liste» og og alle forekomster av «og» til «&».

Hvis du har for mange elementer i navigasjonen, kan det bli vanskelig å bruke nettstedet ditt. Med for mange menyelementer kan kundene dine gå glipp av viktige elementer. Prøv å begrense navigasjonen til fem eller seks elementer. Bruk rullegardinmenyer hvis du vil gi tilgang til mer enn seks sider.

Du bør unngå å legge til koblinger til alle samlingene fra hovedmenyen. I stedet kan du prøve å liste opp samlingene i en rullegardinmeny under en «Butikk»- eller «Katalog»-kobling. Du bør også dele samlingene inn i grupper og gi hver gruppe en rullegardinmeny. Eventuelt kan du bruke produkttagger til å opprette underkategorier av produkter.

Fjern sidefeltet

For å fjerne sidefeltet fra butikken må du legge til litt kode i to av temafilene dine.

1. I Deler-katalogen klikker du på collection-template.liquid.

2. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

2. I Deler-katalogen klikker du på collection-list-template.liquid.

3. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

Produkttips

Følgende tips hjelper deg med å vise frem produktene dine ved hjelp av Supply.

Bruk avansert gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du aktivere undergrupper for å hjelpe kunder med å sortere produktene dine.

1. Definer gruppene dine. I bildet ovenfor er gruppene Brand, Focal Length og Resolution.

2. Eksporter alle produktene dine til en .csv-fil.

3. Foranstill alle eksisterende tagger med navnet til gruppen du vil at de skal være i, med formatet Group_Tag Name. I dette eksemplet er noen av taggene Brand_Canon, Focal Length_18 - 55mm og Resolution_12 MP. Den venstre siden av understreken er gruppenavnet, og den høyre siden er taggen for produktet. Mellomrom kan legges til på begge sider av understreken.

4. Lagre .csv-filen og importer produktene tilbake til butikken. Pass på at du velger eventuelle gjeldende produkter som har samme referanse når du laster opp filen for å hindre at det blir opprettet dupliserte produkter.

5. Aktiver filtrering etter gruppe på samlingssidene:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
    2. Ved siden av Supply klikker du på Tilpass.
    3. Fra rullegardinmenyen øverst på siden eller i Maler-menyen velger du Samlingssider.
    4. Klikk på Samling-delen.
    5. Under Produktfiltre i sidelinjen velger du Etter gruppe.
    6. Klikk på Lagre.

Endre rekkefølge på filtergrupper og tagger

Grupper settes opp alfabetisk, i likhet med taggene inni gruppene. En Shopify-ekspert kan hjelpe deg med å tilpasse rekkefølgen.

Tips for prissetting

Det følgende tipset hjelper når du setter priser med Supply.

Deaktiver avrunding av salgsbeløp

1. På venstre side, under Ressurser, åpner du timber.scss.liquid.

2. Nederst i filen legger du til følgende kode:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikk på Lagre.

Handlekurvtips

Det følgende tipset sikrer at butikkens handlekurv fungerer som den skal når du har lagt til JavaScript i Supply.

Endre handlekurvtypen, slik at avansert JavaScript fungerer

I Supply vil eventuelle JavaScript du legger til cart.liquid ikke bli utført i skuffen eller i modale handlekurver. Det utføres kun hvis du legger /cart til butikkens nettadresse. For eksempel http://your.store.url/cart.

Hvis du vil legge til noen av følgende funksjoner på handlekurvsiden må du sette handlekurvtypen til Side:

• en kalkulator for fraktpris
  • flere valutaer
  • gaveinnpakking
  • bekreftelse av handlekurvegenskaper
  • en datovelger
  • en «Jeg samtykker i vilkårene»-avkrysningsboks.

Steg:

1. Klikk på Temainnstillinger. 2. Klikk på Handlekurv. 3. fra Handlekurvtype-rullegardinlisten velger du Side. 4. Klikk på Lagre.