Tips for Supply

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Supply for nettbutikken din.

Bildetips

Produktbilder

Bilder med høyere oppløsninger ser mer polerte og profesjonelle ut i Supply, så bilder bør være minst 1024 piksler brede og 1024 piksler høye. Bildene skaleres automatisk ned når det er nødvendig. Bilder i høyere oppløsning er spesielt viktig dersom du aktiverer bildezoom på produktsidene.

Det optimale bredde-til-høyde-forholdet for produktbildene er et kvadrat.

Gjør lysbildefremvisningen mindre

For at lysbildefremvisningen skal ta opp mindre plass i høyden på startsiden bør du bruke bilder i breddeformat, altså bilder som er bredere enn de er høye. Du bør laste opp bilder i en bredde på 1000 px slik at lysbildene ikke har noen tom plass på venstre og høyre side på større skjermer. Bilder med lavere bredde vil sentreres i lysbildefremvisningen.

Tips til overskrifter

Hvis overskriften din er for høy, kan du korte den ned ved å justere logoen. Hvis logoen er for stor, kan du redusere størrelsen ved å justere maksimumsbredden. Logoen kan også inneholde usynlige eller hvite piksler som øker den tomme plassen over og under. Du kan bruke et bilderedigeringsprogram som Photoshop for å kutte slike piksler fra logobildet. Når logoen er beskjært laster du den opp på nytt. Beskjæring av tom plass i logobildet kan redusere høyden på overskriften betydelig.

Juster logoens bredde

1. Klikk på Overskrift.
  2. Skriv inn logoens bredde i Tilpasset logobredde (i piksler)-feltet. Standard pikselverdi er 305. Bruk en liten pikselverdi for å redusere størrelsen på logoen, og som et resultat av dette redusere høyden på overskriften. Hvis du reduserer bredden av logoen vil du også redusere høyden, fordi logoen skaleres ned mens proporsjonene bevares.
  3. Klikk på Lagre.

Du kan bruke disse tipsene til å forbedre navigasjon i butikken når du bruker Supply.

Legg til en rullegardinmeny

Du må opprette menyer i Navigasjon-siden for å legge til rullegardinmenyer i hovedmenyen din.

Beste praksis for hovedmeny

Hvis det er for mange elementer i hovedmenyen til at de får plass på én linje, vil de siste koblingene som ikke passer bli lagt til i en Mer-rullegardinmeny.

Dette kontrolleres ikke bare av antallet koblinger i hovedmenyen, selv om det hjelper å begrense dette tallet til fem eller seks. For å få med flere koblinger kan du:

• Gjør navigasjonskoblingene dine mindre. Skriftstørrelsen på disse koblingene kontrolleres av Skriftstørrelse i hovedmenyen i typografiinnstillingene.
  • Bruk færre tegn for hver kobling. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ», «Kontakt oss» til «Kontakt», «Katalog» til «Liste» og og alle forekomster av «og» til «&».

Hvis du har for mange elementer i navigasjonen, kan det bli vanskelig å bruke nettstedet ditt. Med for mange menyelementer kan kundene dine gå glipp av viktige elementer. Prøv å begrense navigasjonen til fem eller seks elementer. Bruk rullegardinmenyer hvis du vil gi tilgang til mer enn seks sider.

Du bør unngå å legge til koblinger til alle samlingene fra hovedmenyen. I stedet kan du prøve å liste opp samlingene i en rullegardinmeny under en «Butikk»- eller «Katalog»-kobling. Du bør også dele samlingene inn i grupper og gi hver gruppe en rullegardinmeny. Eventuelt kan du bruke produkttagger til å opprette underkategorier av produkter.

Fjern sidefeltet

For å fjerne sidefeltet fra butikken må du legge til litt kode i to av temafilene dine.

1. I Deler-katalogen klikker du på collection-template.liquid.

2. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

2. I Deler-katalogen klikker du på collection-list-template.liquid.

3. Finn has_sidebar i filen. Slett følgende kodelinjer:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikk på Lagre.

Produkttips

Følgende tips hjelper deg med å vise frem produktene dine ved hjelp av Supply.

Bruk avansert gruppefiltrering

Hvis du har mange produkter, kan du aktivere undergrupper for å hjelpe kunder med å sortere produktene dine.

1. Definer gruppene dine. For en kamerabutikk kan grupper organiseres som Merkevare, Brennvidde og Oppløsning.

2. Eksporter alle produktene dine til en .csv-fil.

3. Foranstill alle eksisterende tagger med navnet til gruppen du vil at de skal være i, med formatet Group_Tag Name. I dette eksemplet er noen av taggene Brand_Canon, Focal Length_18 - 55mm og Resolution_12 MP. Den venstre siden av understreken er gruppenavnet, og den høyre siden er taggen for produktet. Mellomrom kan legges til på begge sider av understreken.

4. Lagre .csv-filen og importer produktene tilbake til butikken. Pass på at du velger eventuelle gjeldende produkter som har samme referanse når du laster opp filen for å hindre at det blir opprettet dupliserte produkter.

5. Aktiver filtrering etter gruppe på samlingssidene:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
    2. Ved siden av Supply klikker du på Tilpass.
    3. Fra rullegardinmenyen øverst på siden eller i Maler-menyen velger du Samlingssider.
    4. Klikk på Samling-delen.
    5. Under Produktfiltre i sidelinjen velger du Etter gruppe.
    6. Klikk på Lagre.

Endre rekkefølge på filtergrupper og tagger

Grupper settes opp alfabetisk, i likhet med taggene inni gruppene. En Shopify-ekspert kan hjelpe deg med å tilpasse rekkefølgen.

Tips for prissetting

Det følgende tipset hjelper når du setter priser med Supply.

Deaktiver avrunding av salgsbeløp

1. På venstre side, under Ressurser, åpner du timber.scss.liquid.

2. Nederst i filen legger du til følgende kode:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikk på Lagre.

Handlekurvtips

Det følgende tipset sikrer at butikkens handlekurv fungerer som den skal når du har lagt til JavaScript i Supply.

Endre handlekurvtypen, slik at avansert JavaScript fungerer

I Supply vil eventuelle JavaScript du legger til cart.liquid ikke bli utført i skuffen eller i modale handlekurver. Det utføres kun hvis du legger /cart til butikkens nettadresse. For eksempel http://your.store.url/cart.

Hvis du vil legge til noen av følgende funksjoner på handlekurvsiden må du sette handlekurvtypen til Side:

• en kalkulator for fraktpris
  • flere valutaer
  • gaveinnpakking
  • bekreftelse av handlekurvegenskaper
  • en datovelger
  • en «Jeg samtykker i vilkårene»-avkrysningsboks.

Steg:

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Handlekurv.
  3. Fra Handlekurvtype-rullegardinlisten velger du Side.