Venture

Venture er et dristig og minimalistisk tema som er designet for butikker med høyt volum og store lagerbeholdninger. Funksjoner inkluderer en kant til kant-lysbildefremvisning, rullegardinmenyer med flere kolonner og en kampanjelinje.

Eksempel på nettbutikk som bruker Venture

Vurder å bruke Venture hvis butikken din har følgende:

• mer enn 50 produkter
  • 5 eller flere samlinger
  • store menyer

Tilpass Venture

Du kan klargjøre Venture for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold som avgjør layouten til forskjellige sider på nettbutikken. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut.

Se trinnene for tilpasning av Venture sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.