Temainnstillinger for Venture

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Temainnstillinger for Venture inkluderer følgende temainnstillinger:

• Farger
  • Typografi
  • Samlingside
  • Sosiale medier
  • Favorittikon
  • Butikkens kasse

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av Venture klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Farger.

4. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren. Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt

Du kan sette fargen til gjennomsiktig ved å klikke på Ingen.

5. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av Venture klikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Samlingside

Du kan endre informasjonen du viser på samlingsidene, og stilen til samlingsbildene.

1. Ved siden av Ventureklikker du på Tilpass.

2. Fra sidetype-rullegardinlisten velger du Samlingsider.

3. Klikk på Temainnstillinger.

4. Klikk på Samlingsider.

5. Tilpass samlingssiden:

* Select **Show frame around images** to add padding around the image that is the same color as the content background.
* Select **Show product vendor** to display the name of the vendor above the product name. For a brand or vendor to show, you need to add a [vendor](/manual/products/understanding-products#organization) to the product.
  1. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

For å tilpasse innstillingene for sosiale medier:

1. Ved siden av Ventureklikker du på Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. For å laste opp et bilde for deling på sosiale medier, klikker du på Velg bilde eller Utforsk gratisbilder i Bilde for deling på sosiale medier-området.

5. I Kontoer-området skriver du inn koblingene til kontoene i de oppgitte feltene for å legge til koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Oppgi fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

6. For å legge til knapper for deling på sosiale medier i produktene og blogginnleggene dine merker du av noen eller alle avmerkingsboksene i Deling-området.

Du kan legge til disse knappene for deling:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan laste opp et favorittikon – eller et «favicon» – som kan hjelpe med merkevarebygging av nettbutikken din ved å vise logoen din på følgende steder:

• nettleserfanen
  • nettleserens historikk
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet på nettbutikken din i nettleserens bokmerker

Den anbefalte størrelsen for et favicon for Venture er et kvadratisk bilde som er 128 x 128 piksler eller større.

Slik laster du opp et favicon:

1. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

2. Klikk på Favorittikon.

3. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Klikk på Lagre.

Butikkens kasse

I denne delen kan du tilpasse kassen til butikken din. Klikk her for å få mer informasjon om butikkens betalingsside.