Tips for Venture

Denne artikkelen gir en oversikt over nyttige tips og beste praksis som kan hjelpe deg med å konfigurere Venture for nettbutikken din.

Vis samlingsbilder i navigasjonsmenyen

Du kan vise bilder av produkter i en samling i en Venture-rullegardinmeny. Hvis en kunde ser en vare de liker i menyen, kan de gå direkte til produktsiden uten å måtte finne varen på samlingssiden.

Overskriften, med en meny valgt. Bilder av produktene i samlingen vises i menyen.

For å vise produktbilder fra en samling, må menyen din oppfylle følgende kriterier:

• Menyen må ha nestede menyelementer.
  • Elementet på toppnivå må være en samling.
  • Når du legger til samlingen på toppnivå på menyen, må du velge den fra Kobling-menyen. Hvis du angir samlingens URL-adresse i Kobling-feltet manuelt, vises ikke bildene.

Hvis menyen ikke oppfyller disse kriteriene, vil den øverste navigasjonsmenyen vise koblinger i stedet for produktbilder.

For å skjule produktbilder for det øverste nivået på en nestet meny, angir du URL-adressen for samlingen i Kobling-feltet manuelt.

Hovedmeny som forsvinner

Hvis det ikke er plass til koblingene i hovedmenyen din på én linje, blir menyen erstattet av en Meny-knapp. Kunder kan klikke på knappen for å åpne et uttrekkspanel med alle koblingene i hovedmenyen din.

Hvis du ikke vil at hovedmenyen din skal reduseres til en knapp, kan du prøve dette:

• Fjern noen koblinger fra hovedmenyen din for å redusere rot.
  • Skriv om koblingene i hovedmenyen, slik at de bruker færre tegn. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ».
  • Bruk en smalere skrifttype for elementene i menyen. Du kan velge skrifttypen som brukes for menyelementene, ved å redigere «Brødtekst»-alternativet under Typografi i redigeringsprogrammet for temaer.

Bruke tekst i lysbildefremvisningen

Folk kommer til å se temaet ditt på enheter av forskjellige størrelser. Basert på nettleserens størrelse kan kunder muligens bare se en del av lysbildene dine. Derfor bør du ikke bruke bilder med tekst i lysbildefremvisningen. Hvis teksten i bildet blir beskjært, eller deler av teksten skjules, kan ikke kundene lese den.

Hvis du vil legge til tekst i lysbildefremvisningen som endrer størrelse avhengig av hvilken enhet den vises på, angir du den som Overskriftstekst og Underoverskriftstekst.

Slik legger du til tekst i overskrift og underoverskrift i et lysbilde:

1. Klikk på Tilpass i Venture-temaet.

2. Klikk på Seksjoner-fanen.

3. Klikk på Lysbildefremvisning.

4. For hvert lysbilde i lysbildefremvisningen kan du legge til Tekst i overskrift og Tekst i underoverskrift. Legg til teksten du vil vise på bildene i lysbildefremvisningen.