Legg til Følg på Shop i butikken

Følg på Shop lar kundene følge butikken din i Shop-appen. Når en kunde følger butikken din kan de motta personlige anbefalinger og varsler om produkter. Dette gjør det enklere å skape en personlig handleopplevelse for kundene.

Fra siden Temaredigeringsprogram i Shopify-administrator kan du legge til knappen Følg på Shop i temaet.

Kvalifikasjonskrav

For å bruke Følg på Shop må du ha Shop-kanalen installert og Shop Pay aktivert.

Kontroller at Shop-kanalen er installert

Gjør følgende for å kontrollere at Shop-kanalen er installert:

1. Gå til Shopify-administrator.
  2. Kontroller at Shop-kanalen er oppført under Salgskanaler. Hvis den ikke er oppført kan du konfigurere den.

Kontroller at Shop Pay er aktivert

Gjør følgende for å kontrollere at Shop Pay er aktivert:

1. Gå til Betalinger fra Shopify-administrator.
  2. Kontroller at Shop Pay-ikonet vises i listen over godtatte betalingsmåter. Hvis det ikke vises i listen kan du aktivere Shop Pay.
  3. Når du har kontrollert at Shop Pay er aktivert i butikken kan du legge til Følg på Shop.

Legger til i butikken

Gå til Temaredigeringsprogram i Shopify-administrator og gjør følgende:

1. Gå til seksjonen Bunntekst.
  2. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av seksjonen Følg på Shop.

Når du har aktivert knappen Følg på Shop vises den i bunnteksten. Plasseringen i bunnteksten avhenger av andre innstillinger som er aktivert i bunnteksten, som e-postregistrering og ikoner for sosiale medier.

Hvis du vil endre plasseringen av knappen kan du også endre plasseringen ved å redigere temakoden.