Legg til en kobling i handlekurven for å fortsette å handle

Du kan legge til en Fortsett å handle-kobling på handlekurvsiden, som lar kundene raskt gå tilbake til å bla gjennom produkter etter å ha lagt noe i handlekurven. Du kan velge å legge til en kobling som sender kundene tilbake til katalogsiden, tilbake til startsiden, eller tilbake til den siste samlingssiden de så på.

Fortsett å handle

Legg til en Fortsett å handle-kobling på handlekurvsiden

Legg til knappestil (valgfritt)

Hvis du bruker et gratis Shopify-tema, kan du legge til stiler på Fortsett å handle-koblingen slik at den ser ut som en knapp. Ved å legge til en klasse-attributt i koden for knappekoblingen, kan du få knappen til å samsvare med andre knapper i temaet. Alle gratis Shopify-temaer bruker samme klassenavn for primære knappestiler, og de fleste bruker også samme klassenavn for sekundære knappestiler.

For å bruke primære knappestiler på Fortsett å handle-koblingen:

Legg til attributten class="btn" i kodelinjen du limte inn for å legge til en Fortsett å handle-kobling. Koden din skal se slik ut:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn">
  Continue shopping
</a>

Bruk sekundær knappestil på Fortsett å handle-koblingen:

Hvis du bruker et gratis tema som ikke er Supply, legger du til attributten class="btn--secondary" på kodelinjen du limte inn i koblingen Fortsett å handle. Koden din skal se slik ut:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn--secondary">
  Continue shopping
</a>

Hvis du bruker Supply, legger du til attributten class="btn-secondary" til kodelinjen du har limt inn for å legge til en Fortsett å handle-kobling. Koden din skal se ut som dette:

<a href="/collections/all" title="Continue shopping" class="btn-secondary">
  Continue shopping
</a>