Velg hvilke betalingsikoner som skal vises

Alle gratis Shopify-teamer inkluderer et alternativ for å vise betalingsikoner i bunnteksten. Ikonene som vises avhenger av butikkens betalingsinnstillinger, og aktiveres i temaredigeringsprogrammet. Hvis du vil legge til eller fjerne betalingsikoner uten å endre betalingsinnstillinger, kan du gjøre dette ved å redigere temakoden.

Kredittkortikoner i bunntekst

Aktiver betalingsikoner i bunnteksten

Det første steget i tilpasningen er å aktivere betalingsikoner i bunnteksten:

1. Gå til temaredigeringsprogrammet.

2. Klikk på Bunntekst.

3. Merk av for Vis betalingsikoner.

4. Klikk på Lagre.

Obs: Hvis du ikke bruker et gratis tema fra Shopify, og temaet ditt ikke inneholder muligheten for å aktivere betalingsikoner i bunnteksten, vil ikke denne tilpasningen fungere for ditt tema.

Rediger koden for betalingsikonene

I dette trinnet vil du endre måten betalingsikoner tilordnes til bunnteksten på. Som standard viser temaet ikonene som er knyttet til betalingsgatewayen du har aktivert i betalingsinnstillinger-seksjonen i administrator. Med denne tilpasningen vil du manuelt legge til eller fjerne betalingsikonene du vil vise.

For å redigere koden for betalingsikonene:

1. I Seksjoner-katalogen klikker du på footer.liquid. Hvis temaet ditt ikke inneholder denne filen, klikker du på theme.liquid i Layout-katalogen.

2. Finn følgende kode i filen:

liquid {% for type in shop.enabled_payment_types %}

Erstatt det med:

liquid {% assign enabled_payment_types = 'visa,master,american_express,paypal' | remove: ' ' | split: ',' %} {% for type in enabled_payment_types %}

3. I koden du nettopp limte er det en liste med betalingsleverandører delt med komma: visa,master,american_express,paypal. Betalingsleverandørene du inkluderer i denne listen avgjør hvilke betalingsikoner som vises i nettbutikken. Du kan redigere listen over betalingsleverandører slik at den passer dine behov.

Verdiene du kan bruke er oppført under:

- afterpay - american_express - apple_pay - bitcoin - dankort - diners_club - discover - dogecoin - dwolla - forbrugsforeningen - google_pay - ideal - jcb - klarna - klarna-pay-later - litecoin - maestro - master - paypal - shopify_pay - sofort - visa

1. Klikk på Lagre.