Legg til en leveringsdatovelger i handlekurven

Du kan legge til en kalender på handlekurvsiden som lar kundene angi en leveringsdato for bestillingen.

Leveringsdatovelger

Inkluder jQuery i theme.liquid

For at denne tilpasningen skal fungere, krever noen temaer at en skripttagg for jQuery legges til i theme.liquid-layoutfilen. Hvis du bruker Boundless, Debut versjon 17.2.0 eller nyere, Express, Narrative eller Venture, kan det hende du må følge neste trinn:

1. I Oppsett-katalogen klikker du på theme.liquid.

2. Finn den avsluttende </head>-taggen i koden. Lim inn følgende kode på en ny linje like over den avsluttende </head>-taggen:

liquid {{ '//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.3/jquery.min.js' | script_tag }}

3. Klikk på Lagre.

Opprett en kodebit for leveringsdato

For å opprette en kodebit for leveringsdatovelgeren:

1. I Kodebiter-katalogen klikker du på Legg til en ny kodebit.

2. Opprett kodebiten:

1. Gi kodebiten navnet delivery-date.
    2. Klikk på Opprett kodebit. Den nye kodebitfilen åpnes i koderedigeringsprogrammet.
  3. I den nye delivery-date.liquid-kodebiten limer du inn følgende kode:

```html {{ '//code.jquery.com/ui/1.9.2/themes/base/jquery-ui.css' | stylesheet_tag }}

<div style="width:300px; clear:both;">
  <p>
    <label for="date">Pick a delivery date:</label>
    <input id="date" type="text" name="attributes[date]" value="{{ cart.attributes.date }}" />
    <span style="display:block" class="instructions"> We do not deliver during the week-end.</span>
  </p>
</div>

<script>
  window.onload = function() {
      if (window.jQuery) {
        let $ = window.jQuery;

$(function() {
          $("#date").datepicker({
          minDate: +1,
          maxDate: '+2M',
          beforeShowDay: $.datepicker.noWeekends
        });
      });
    }
  }
</script>
1. Klikk på **Lagre**.

## Inkluder kodebiten på handlekurvsiden

Slik inkluderer du kodebiten for leveringsdato på handlekurvsiden:

1. I **Seksjoner**-katalogen klikker du på `cart-template.liquid`. Hvis temaet ditt ikke har denne filen, klikker du på `cart.liquid` i **Maler**-katalogen.

2. [Finn](/manual/productivity-tools/keyboard-shortcuts#find) den avsluttende `</form>`-taggen i koden. Lim inn følgende kode på en ny linje like over den avsluttende `</form>`-taggen:

```liquid

{% render 'delivery-date' %}
  1. Klikk på Lagre.

Du har nå et tekstfelt for leveringsdato på handlekurvsiden. Når du klikker i tekstfeltet, vises det en kalender:

Leveringsdatovelger

Datovelgeren som brukes i denne tilpasningen er en kodebit fra jQuery UI-biblioteket. Dette blogginnlegget forklarer hvordan du deaktiverer bestemte datoer i datovelgerkalenderen.