Skjul produktpriser

Du kan skjule alle produktprisene og vise dem igjen i fremtiden ved å redigere valutaformatene.

1. Bekreft at du er i Generelt-seksjonen, eller klikk Generelt hvis du ikke allerede befinner deg der.

2. I Butikkvaluta-seksjonen klikker du på Endre formatering.

3. Pakk inn de to første formatene i et span-element med en klasse angitt til hidden. Ikke bruk anførselstegn. Under er for eksempel HTML med valuta-formatet for en butikk som bruker USD som valuta:

<span class=hidden>${{ amount }} USD</span>

Under ser du HTML uten valuta-formatet:

<span class=hidden>${{ amount }}</span>

Dette bør skjule alle prisene i butikkfronten. Hvis prisene fortsatt vises, må du legge til kode nederst i temaets stilark. Fortsett ved å følge de neste stegene.

1. I Ressurser-katalogen, klikk for å åpne theme.scss.liquid-filen.

Navnet på stilarket kan variere fra tema til tema, så hvis du ikke finner theme.scss.liquid ser du etter en av de følgende:

- style.scss.liquid - styles.scss.liquid - theme.css.liquid - timber.scss.liquid

1. Helt nederst i filen legger du til følgende kode:
.hidden {
  display: none;
}
  1. Klikk på Lagre.

Når du er klar til å vise prisene igjen, kan du endre butikkens valuta til en annen, og deretter endre den tilbake til din egen valuta. Dette tilbakestiller innstillingene til standard pengeformater for butikkens valuta, og prisene i butikkfronten vises igjen.